Folkene bag AVC – Har du mødt Kevin?

Vi sætter ansigt på AVC

Folkene bag AVC er med til at gøre virksomheden til en af landets førende leverandører indenfor professionelle AV-løsninger i høj kvalitet. Kevin Lambaerts er en af dem.

Kevin er ansat ved AVC som Crestron Certified Programmer. Han har været hos AVC i 3 år og han har arbejdet med elektronik siden 2012. Kevin kommer fra Belgien, hvor han arbejdede for Crestron, inden turen gik til Danmark og AVC.

Hvad er din baggrund?

Jeg har en bachelor indenfor elektronik i industri, på dansk ville man nok kalde det elektronikingeniør. Det har jeg suppleret med Crestron kurser, og er i dag Gold Certified Crestron Programmer.

Hvorfor AVC?

Jeg mødte min forlovede, som arbejdede i Danmark, dengang jeg arbejdede for Crestron hvilket gjorde, at jeg lige pludselig havde et behov for et arbejde i Danmark. Der bød AVC sig som en mulighed, og det blev hurtigt klart, at det var det rigtige match.

Hvorfor programmering?

Jeg synes, det er enormt fascinerende, at man laver en masse ting på en computer for så til sidst, at se ens ”værk” komme til live i virkeligheden. Det er ekstremt tilfredsstillende at trykke på en knap, og se de commands man har tildelt den, blive udført. Dagene er sjældent ens og der er altid nye udfordringer, det tiltaler mig meget, at arbejdet ikke bliver for rutinepræget.

Hvordan følger du med udviklingen?

De årlige masterclasses hos Crestron holder mig opdateret på hvad der sker, og hvad der kommer til at ske. Disse masterclasses er et krav for, at jeg som programmør kan holde min certificering, men det er samtidigt også virkeligt spændende at have fingeren på pulsen, og følge med i hvad der rører sig.

Hvad driver dig?

At gøre store og komplekse systemer nemme, brugervenlige og medgørlige for kunden. Som programmør er mit job at sørge for, at brugere, uden nogen form for teknisk forståelse, kan benytte sig af de AV-løsninger vi laver. Det er spændende og varierende opgaver, der ender ud med tilfredse og glade kunder og det er jo både dejligt og motiverende.

Hvordan vil du beskrive dig selv som person/programmør?

Som programmør kan jeg godt komme til at fremstå lidt kaotisk, da jeg godt kan springe lidt frem og tilbage i opgaverne, men det drejer sig i virkeligheden om fleksibilitet. Da jeg samtidig er både ihærdig og omhyggelig kommer jeg også i mål med opgaverne.

 

HOS AVC ER DIN LØSNING I SIKRE HÆNDER

Mangler du rådgivning? Så kontakt os og få en uforpligtende snak.

 

Erfaring

AVC er et af landets første AV-firmaer. Vi er landsdækkende, og med mere end 50 års erfaring og 60 engagerede medarbejdere tilbyder vi Danmarks bedste og mest erfarne service- og installationsteam. Mød hele teamet, der gør os til en af landets førende AV-leverandører.

Værdier

Med værdier som begejstring, ansvarsbevidsthed, innovation, kommunikation, vedholdenhed samt omhu og dyb respekt for vores kunder har vi skabt et renommé som værende en stærk og troværdig samarbejdspartner. Vi gør det vi er bedst til – og har gjort det længe!

Kompetencer

AVC har fokus på udvikling og videreuddannelse. Vi har derfor også nogle af landets bedste programmører, montører og projektledere, der i samarbejde med vores erfarne konsulenter leverer gennemtestede og brugervenlige AV-løsninger i alle størrelsesordner.