Har du mødt Michael L?

Vi sætter ansigt på AVC

Folkene bag AVC er med til at gøre virksomheden til en af landets førende leverandører indenfor professionelle AV-løsninger i høj kvalitet. Michael Lundtang er en af dem.

Michael er ansat som Salgschef i AVC, som han har været hos i omkring 8 år, over 2 omgange.

Hvad er din baggrund?

Efter handelsskolen blev jeg uddannet på det der hed radiohandlerskolen i Ringsted, hvor jeg samtidig var i lære i en Expert-butik. Der var jeg, indtil jeg første gang blev ansat hos AVC, som blæksprutte i teknisk afdeling, som jeg senere hen overtog ansvaret for.

Hvorfor blev det AV-branchen?

Jeg har altid haft en passion for elektronik, startende med mobiltelefoner og lignende. Senere hen begyndte jeg at bevæge mig over i billed- og lyddelen, specielt billeddelen. Jeg var med helt tilbage, hvor skiftet fra billedrør til fladskærme, for alvor tog fart. Efterfølgende blev det også til en hel del arbejde med touchskærme, grundet min ansættelse hos i3, så dem besidder jeg også en stor viden om.

Hvordan endte du i AVC i anden omgang?

I anden omgang endte jeg i AVC, fordi jeg havde et personligt ønske om at udvikle mig ledelsesmæssigt, i højere grad end jeg havde mulighed for der hvor jeg befandt mig. Samtidig havde jeg også altid sagt at hvis jeg skulle tilbage til en AV-forretning, så skulle det være AVC. Så matchet med stillingen som salgschef i AVC kunne ikke være bedre. AVC havde gjort et stort indtryk i min første periode i firmaet, både på det kollegiale og sociale men så sandelig også viden og kompetencer. Fokus er på at lave nogle teknisk fede løsninger, fremfor bare at sælge enkelte produkter til laveste pris.

Er der et område indenfor AV som du ved mere om end andet?

Skærme er det jeg ved mest om, samtidig har jeg også en stor viden om interaktivitet, både i klasse- og mødelokaler. Med interaktivitet mener jeg, det med at aktivere mødedeltagere eller elever i højere grad via AV-udstyr, det kan eksempelvis være en touchskærm, som der kan tegnes, noteres og brainstormes på.

Hvilke råd vil du give kunderne i deres bestræbelser efter en optimal AV-løsning?

De skal være meget bevidste om deres egne ønsker og forventninger til den færdige løsning, også hvad angår kravet til graden af brugervenlighed. Så skal de vælge en leverandør, der har ekspertise og kan hjælpe dem på den lange bane, hvis skulle der opstå udfordringer eller behov for opgraderinger.

Hvad driver dig?

Jeg bliver meget motiveret af aktivitet og energi, der skal helst ske noget omkring mig. Jeg drives også af det sociale vi har sammen her på arbejdspladsen, den glæde og det sjov det kan skabe.

Hvordan vil du beskrive dig selv som person/sælger/salgschef?

Jeg er meget udadvendt og direkte, og samtidig forsøger jeg altid at være konstruktiv. Jeg stræber efter at være en motiverende sparringspartner for min kollegaer, og jeg gør alt hvad jeg kan for at være troværdig overfor kunderne.

HOS AVC ER DIN LØSNING I SIKRE HÆNDER

Mangler du rådgivning? Så kontakt os og få en uforpligtende snak.

 

Erfaring

AVC er et af landets første AV-firmaer. Vi er landsdækkende, og med mere end 50 års erfaring og 60 engagerede medarbejdere tilbyder vi Danmarks bedste og mest erfarne service- og installationsteam. Mød hele teamet, der gør os til en af landets førende AV-leverandører.

Værdier

Med værdier som begejstring, ansvarsbevidsthed, innovation, kommunikation, vedholdenhed samt omhu og dyb respekt for vores kunder har vi skabt et renommé som værende en stærk og troværdig samarbejdspartner. Vi gør det vi er bedst til – og har gjort det længe!

Kompetencer

AVC har fokus på udvikling og videreuddannelse. Vi har derfor også nogle af landets bedste programmører, montører og projektledere, der i samarbejde med vores erfarne konsulenter leverer gennemtestede og brugervenlige AV-løsninger i alle størrelsesordner.