Folkene bag AVC – Har du mødt John?

Vi sætter ansigt på AVC

Folkene bag AVC er med til at gøre virksomheden til en af landets førende leverandører indenfor professionelle AV-løsninger i høj kvalitet. John Hansen er en af dem.

John er partner og Project Manager i AVC, hvor han primært tager sig af at udvikle software til de mange AV-løsninger. Han har været hos AVC i 14 år og i AV-branchen siden 1992.

Hvorfor AV?

“De udfordringer, der ligger i at have med teknik at gøre, synes jeg er virkelig spændende. Jeg har altid haft en interesse for det, og jeg synes det er sjovt at rode med”.

Hvorfor blev det AVC?

“Tilbage i 2005 skiftede jeg fra Teletech til AVC, efter at have lavet et job for AVC. I Teletech arbejdede jeg primært med udlejning af AV-udstyr, hvor jeg rejste det meste af verden rundt og satte konferencer og lignende op.

Skiftet fra at arbejde med udlejning, til at være med til at lave mere permanente løsninger og installationer, passede mig godt. Ikke at have så mange rejsedage, var også noget der tiltalte mig.

Jeg er meget glad for at være i AVC, ellers havde jeg nok ikke været her så længe, som jeg nu har. Der er ikke to dage, der er ens, og der kommer altid nye og interessante udfordringer, som jeg skal hjælpe med at løse”.

Hvad er din er primære funktion i AVC?

“Mit kerneområde i AVC er den software, vi udvikler her i huset – AVC DisplaySystem® og AVC Meet®. AVC DisplaySystem® er en software, som bruges til at designe, redigere og styre indhold, der vises på blandt andet infoskærme. Og AVC Meet® er mere henvendt til kommunal- og regionsbestyrelser og den slags.

Det startede jeg med at udvikle, da jeg kom til for de her 14 år siden. Nu er vi så på version 5 af DisplaySystemet®, så der er sket lidt”.

Hvad driver dig?

“Det er helt klart de mange forskellige udfordringer. Det vil jeg til hver en tid foretrække fremfor for meget rutinepræget arbejde”.

Hvordan vil du beskrive dig selv som person/teknisk konsulent?

“Jeg er ihærdig. Jeg kan ikke stoppe, før løsningen sidder lige i skabet. Irritationen, når noget ikke fungerer som det skal, er for stor til, at jeg kan lade det ligge”.

 

HOS AVC ER DIN LØSNING I SIKRE HÆNDER

Mangler du rådgivning? Så kontakt os og få en uforpligtende snak.

 

Erfaring

AVC er et af landets første AV-firmaer. Vi er landsdækkende, og med mere end 50 års erfaring og 60 engagerede medarbejdere tilbyder vi Danmarks bedste og mest erfarne service- og installationsteam. Mød hele teamet, der gør os til en af landets førende AV-leverandører.

Værdier

Med værdier som begejstring, ansvarsbevidsthed, innovation, kommunikation, vedholdenhed samt omhu og dyb respekt for vores kunder har vi skabt et renommé som værende en stærk og troværdig samarbejdspartner. Vi gør det vi er bedst til – og har gjort det længe!

Kompetencer

AVC har fokus på udvikling og videreuddannelse. Vi har derfor også nogle af landets bedste programmører, montører og projektledere, der i samarbejde med vores erfarne konsulenter leverer gennemtestede og brugervenlige AV-løsninger i alle størrelsesordner.