Interaktiv digitalskiltning med Samsung

Giv kunderne mulighed for selv at bladre igennem et produktkatalog, lade dem bestille mad selv eller giv dem et overblik over matriklen med et interaktivt kort. Samsung SMART Signage QMR-T er den perfekte blanding af klassisk digital skiltning og aktivering af målgruppen med touch.

Indbygget medieafspiller og brugervenligt touch

Touch-oplevelsen maksimeres af med den indbyggede tizen-player, som gør eksterne medieafspillere unødvendige. En opgraderet Tizen OS gør det lettere end det nogensinde har været før, at benytte de forskellige touch apps der er på markedet. Den indbyggede Tizen-player kan afspille billeder, lyd og video i knivskarp 4K kvalitet. Touch-funktionen er brugervenlig og understøtter en komfortabel og produktiv digital interaktivitet.

Lækkert billede og intet genskær

Opløsningen i UHD giver krystalklart indhold hvad enten det er stil- eller levende billeder, hvilket forøger brugernes engagement. Glasset er non-glare, hvilket vil sige at man slipper for genskær, selv i kraftigt sollys. Skærmene kører effektivt og stabilt, selv i støvede omgivelser og med mange daglige brugerinteraktioner.

Nem styring og skabelse af indhold

Skærmene kommer med en integreret løsning til planlægning, styring og skabelse af indhold til touch-displays. En alarm funktion giver dig en advarsel og sikrer, at der ikke vil være noget nedetid.

Specifikationer:

Størrelser: 32”, 43” og 55”

Opløsning: 32” – FHD, 43” og 55” – UHD

Lysstyrke: 400 nit med touch og 500 nit uden touch.

Operationstid: 24/7

Haze: 25% uden glas

Vil du høre mere? Så kan du kontakte os her.