Har du mødt Mickey?

Vi sætter ansigt på AVC

Folkene bag AVC er med til at gøre virksomheden til en af landets førende leverandører indenfor professionelle AV-løsninger i høj kvalitet. Mickey Schou er en af dem.

Mickey er ansat som projektchef i AVC, som han har været hos i omkring 19 år, over 2 omgange.

Hvad er din baggrund?

Jeg er uddannet radiomekaniker og jeg har også prøvet lidt indenfor salg. Tilbage i 2000 startede jeg hos AVC som tekniker og efter 16 gode år, fik jeg muligheden for at være AV-ansvarlig hos Aarhus Universitet. I 2017 opstod der så en mulighed for at blive projektleder tilbage hos AVC. Det var en rolle jeg virkelig godt kunne se mig selv i, og samtidig havde jeg savnet AVC, så matchet var perfekt. Jeg har for nylig så fået muligheden for at blive leder af projektafdelingen, det var en udfordring som jeg ikke kunne afvise.

Er der noget indenfor AV, som du ved mere om en andet?

Jeg er meget stærk på billedsiden både når det gælder projektorer og skærme. Udover det kan man sige at jeg har meget konkret hands-on erfaring med AV i uddannelsessektoren, da jeg stod for at bygge auditorierne på Århus Universitet op, tilpasse dem til undervisernes behov og strømline dem.

Hvordan vil du beskrive AVC som arbejdsplads?

Det er en super god og tryg arbejdsplads. Set fra min stol, har vi dygtige og rare medarbejdere hele vejen rundt. Der er en god atmosfære med en løssluppen stemning, folk er gode til at balancere seriøsitet og fornøjelse.

Hvad driver dig?

Jeg er typen der skal have styr på mine ting, før jeg kan slappe af. Det opnår jeg ved at planlægge fremad og være struktureret. Jeg drives af at se mine planer gå op i en højere enhed og få tingene til at lykkes i min hverdag, både i de enkelte projekter men også i afdelingen generelt. Det er naturligvis også enormt tilfredsstillende, at give kunden lige præcis de funktioner til den pris og i den kvalitet der er blevet aftalt ved projektet begyndelse.

Hvordan vil du beskrive dig selv som person/projektleder/projektchef?

Jeg forsøger at være struktureret og ihærdig i min hverdag, samtidig prøver jeg at være lydhør og ligefrem i min omgang med mine kollegaer.

HOS AVC ER DIN LØSNING I SIKRE HÆNDER

Mangler du rådgivning? Så kontakt os og få en uforpligtende snak.

 

Erfaring

AVC er et af landets første AV-firmaer. Vi er landsdækkende, og med mere end 50 års erfaring og 60 engagerede medarbejdere tilbyder vi Danmarks bedste og mest erfarne service- og installationsteam. Mød hele teamet, der gør os til en af landets førende AV-leverandører.

Værdier

Med værdier som begejstring, ansvarsbevidsthed, innovation, kommunikation, vedholdenhed samt omhu og dyb respekt for vores kunder har vi skabt et renommé som værende en stærk og troværdig samarbejdspartner. Vi gør det vi er bedst til – og har gjort det længe!

Kompetencer

AVC har fokus på udvikling og videreuddannelse. Vi har derfor også nogle af landets bedste programmører, montører og projektledere, der i samarbejde med vores erfarne konsulenter leverer gennemtestede og brugervenlige AV-løsninger i alle størrelsesordner.