Har du mødt Patrick?

Vi sætter ansigt på AVC

Folkene bag AVC er med til at gøre virksomheden til en af landets førende leverandører indenfor professionelle AV-løsninger i høj kvalitet. Patrick Degn er en af dem.

Patrick er ansat som datateknikerelev i AVC, som han har været hos i snart 3 år.

Hvad er din baggrund?

Jeg startede som It-supporterelev, men skiftede undervejs til datatekniker-linjen, for at få lidt flere udfordringer.

Hvorfor blev det AV?

Det blev først og fremmest it, og derigennem blev det AV. De to ting hænger efterhånden ret meget sammen, blandt andet igennem AV over IP.

Hvorfor blev det AVC?

Jeg blev gjort opmærksom på at AVC søgte en elev indenfor mit område, og som stor biografgænger tiltalte Cinema-delen af forretningen mig meget. Teknikken bag store audiovisuelle løsninger, så som biografer, men bestemt også i andre brancher finder jeg enormt interessant.

Hvordan er det at være elev i AVC?

Der er meget frihed under ansvar, og jeg får selv lov til at sætte mit eget præg på mine arbejdsopgaver. Der bliver sjældent sagt nej, hvis jeg ytrer ønske om at få lov til at prøve noget nyt. Alle i AVC er utroligt villige og dygtige til at lære fra sig. Der bliver desuden også lyttet til en med respekt for de kompetencer man har og opbygger, kort sagt, bliver man taget seriøst, også som elev.

Hvad driver?

Først og fremmest kan jeg godt lide at levere et godt stykke arbejde og gør kunder og kollegaer tilfredse. Samtidig er udviklingen af kombinationen mellem AV og It i en rivende udvikling, så læringskurven er stejl. Jeg finder virkelig et “drive” i udfordringer der er så store, at jeg blive nødt til at forbedre mig indenfor mit fag, for at kunne løse dem

Hvordan vil du beskrive dig selv som person/datateknikerelev?

Jeg har masser af gåpåmod, også når det kommer til større udfordringer og jeg forsøger altid at gå til opgaver nøjsomligt og ihærdigt.

HOS AVC ER DIN LØSNING I SIKRE HÆNDER

Mangler du rådgivning? Så kontakt os og få en uforpligtende snak.

 

Erfaring

AVC er et af landets første AV-firmaer. Vi er landsdækkende, og med mere end 50 års erfaring og 60 engagerede medarbejdere tilbyder vi Danmarks bedste og mest erfarne service- og installationsteam. Mød hele teamet, der gør os til en af landets førende AV-leverandører.

Værdier

Med værdier som begejstring, ansvarsbevidsthed, innovation, kommunikation, vedholdenhed samt omhu og dyb respekt for vores kunder har vi skabt et renommé som værende en stærk og troværdig samarbejdspartner. Vi gør det vi er bedst til – og har gjort det længe!

Kompetencer

AVC har fokus på udvikling og videreuddannelse. Vi har derfor også nogle af landets bedste programmører, montører og projektledere, der i samarbejde med vores erfarne konsulenter leverer gennemtestede og brugervenlige AV-løsninger i alle størrelsesordner.