Folkene bag AVC – Har du mødt Peter?

Vi sætter ansigt på AVC

Folkene bag AVC er med til at gøre virksomheden til en af landets førende leverandører indenfor professionelle AV-løsninger i høj kvalitet. Peter Spiegelhauer er en af dem.

Peter er ansat ved AVC som Key Account Manager. Han har været 14 år i AV-branchen, alle 14 år hos AVC. Han kom fra netværksbranchen, med en glød og en teknisk interesse for lyd og billede.

Hvorfor endte du hos AVC?

“Jeg kunne godt lide strukturen, og jeg kunne godt lide den ledelsesmåde der var og er i AVC. Jeg følte, at det var et godt, solidt, familiedrevet firma med nogle gode værdier. I dag er det godt nok ikke familiedrevet, men stadigvæk et firma, der er drevet og ejet af medarbejdere, og jeg synes stadig de gode værdier i høj grad er til stede”.

 

Hvad vægter du højst ved en AV-løsning?

“Jeg vægter højst, at kunden får afdækket sine behov, og at kunden får en løsning, der er fremtidsorienteret. Jeg mener ikke, at man kan lave en løsning, der er fremtidssikret. Men man kan lave en løsning, der er fremtidsorienteret, så kunden kan være med – også i morgen, og matche den teknologi der kan komme. Det er jo en branche, hvor tingene går hurtigt, meget hurtigt. Man går fra HD til 4K og nu snakker man 8K. Så udover tilfredse kunder, vægter jeg en fremtidsorienteret løsning højst”.

 

Hvordan sikrer du at kunden ender med en kvalitetsløsning?

“Det er meget vigtigt, at jeg som sælger kan stå inde for produktet. Det er vigtigt, at man sælger noget, man ved der er i orden, og at det er et fremtidsorienteret produkt. Når jeg vurderer en vare eller en løsning, spørger jeg også mig selv, om det her er et produkt, jeg selv kunne tænke mig at bruge. Altså, hvis jeg var kunde, ville jeg så være glad for at bruge produktet”.

 

Hvordan rådgiver du kunderne i forhold til fremtiden?

“Jeg forsøger så vidt muligt altid at fortælle kunderne, hvad der rykker på sig og hvilke trends der i markedet. Hvis jeg skal sige hvad det er lige nu, så er det overgangen fra de gamle lampeprojektorer til laser og skærme, og fra skærmvægge til LED-vægge. Og så er der AV over IP, det er det nye sorte i vores branche. F.eks. har vi på lydsiden Dante, som er digital lyd, og på billedsiden HDBaseT der begge kører via netværk. Det betyder, at du kan køre både lyd og billede over netværket, og det giver en stor fleksibilitet i stedet for, at du f.eks. skal trække individuelle signalkabler fra A til B”.

 

Hvad driver dig?

“Det driver mig at lave nogle løsninger, som jeg kan stå inde for, og som jeg ved virker. At se de tekniske løsninger fungere og virke, det kan jeg godt lide”.

 

Hvordan vil du beskrive dig selv som person/sælger?

“Munter og glad. Jeg er nok i virkeligheden mere konsulent, end jeg er sælger. Jeg går jo ikke ud og siger 10 for 100. Jeg spørger mere ind til, hvad kunden har brug for, og prøver på den måde at rådgive og vejlede med min viden. Jeg ser mig selv mere som rådgiver, end som sælger”.

 

HOS AVC ER DIN LØSNING I SIKRE HÆNDER

Mangler du rådgivning? Så kontakt os og få en uforpligtende snak.

 

Erfaring

AVC er et af landets første AV-firmaer. Vi er landsdækkende, og med mere end 50 års erfaring og 60 engagerede medarbejdere tilbyder vi Danmarks bedste og mest erfarne service- og installationsteam. Mød hele teamet, der gør os til en af landets førende AV-leverandører.

Værdier

Med værdier som begejstring, ansvarsbevidsthed, innovation, kommunikation, vedholdenhed samt omhu og dyb respekt for vores kunder har vi skabt et renommé som værende en stærk og troværdig samarbejdspartner. Vi gør det vi er bedst til – og har gjort det længe!

Kompetencer

AVC har fokus på udvikling og videreuddannelse. Vi har derfor også nogle af landets bedste programmører, montører og projektledere, der i samarbejde med vores erfarne konsulenter leverer gennemtestede og brugervenlige AV-løsninger i alle størrelsesordner.