Velkommen til nye medarbejdere

Nye Ansigter

Hos AVC forbereder vi os på en travl sommer, på trods af ferien. Der ligger mange spændende projekter, som vi glæder os til at tage fat på henover det næste stykke tid. Vi har afsluttet projekter som vi ser frem til at kunne fortælle meget mere om, såsom Ballerup Super Arena, Rosendahl Design Group og Toyota, og du kan allerede nu læse om Furesø kommune.

Vi arbejder altid på at få endnu flere spændende projekter, og har selvfølgelig samtidig fokus på at kunne opretholde vores høje niveau af service og rådgivning. Derfor har vi valgt at forstærke vores salgsafdeling på Sjælland, med en ny medarbejder.

Vi byder hermed velkommen til:

  • Kasper E. Mikkelsen – Kasper har været i AV-branchen i 4 år, hvor han både har erfaring med b2c- og b2b-salg samt rådgivning. Han har en bred viden indenfor AV-udstyr, med en særlig interesse i skærme, især infoskærme.
Vi byder også velkommen til
  • Christian Eilstrup som er vores nye AV-tekniker elev, som kommer til at have sin daglige gang i vores jyske afdeling. Christian hørte om AVC igennem vores nuværende elev Benjamin, på deres fælles skoleforløb. Benjamin har løbende fortalt Christian om AVC og AV-teknikeruddannelsen. Det har inspireret Christian så meget, at han har ønsket at skifte uddannelsesretning fra eventtekniker til AV-tekniker.

Servicechef Søren M. Winterberg udtaler:

”Det er fantastisk, at vi på den måde kan tiltrække nye ansigter til virksomheden, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er både glad og utrolig stolt over, at vi her hos AVC går forrest med at få AV-teknikeruddannelsen i gang”.