Velkommen til nye medarbejdere

Nye Ansigter

Siden sidst har vi afsluttet bl.a. Eniig, Brønshøj Kirke, Salling Efterskole og vi er i gang med at afslutte en større installation på Niras. Det er langt fra det hele, vi har også installeret endnu en spændende løsning hos Jyske Bank. Vores service niveau er højt og derfor også eftertragtet, hvorfor efterspørgslen stiger. For at imødekomme vores kunders behov kan vi derfor med glæde annoncere, at vi har valgt at opruste med 2 medarbejdere i serviceafdelingen, så vi fortsat kan opretholde det høje serviceniveau, som vi er værdsatte for.

Vi byder hermed velkommen til:

  • Michael Schmøde – Vores nye teamleder i øst. Michael har arbejdet i branchen siden 2008, og holdt sig opdateret med kurser siden da. Han har været selvstændig i 6 år og i den forbindelse været det meste af AV-branchen rundt bl.a. indenfor medicotekniske installationer, skoleinstallationer, auditorier og mødelokaler.
  • Mick Jensen – Vores nye teamleder i vest. Mick har været i AV-branchen i 29 år, og har haft eget firma siden 2002. Han har været i alle afkroge af AV-branchen, med dertilhørende kurser og certifikater.

Styrkelse af serviceafdelingen

Vi ønskede at styrke vores serviceafdelinger, så vi kan gøre en endnu større forskel for vores kunder. Med de seneste rekrutteringer øger vi vores fokus på service, og de vil sammen med resten af organisationen sørge for en endnu stærkere serviceorganisation i AVC fremadrettet. Du kan med fordel se nærmere på vores serviceaftale her.