Folkene bag AVC – Har du mødt Michael J?

Vi sætter ansigt på AVC

Folkene bag AVC er med til at gøre virksomheden til en af landets førende leverandører indenfor professionelle AV-løsninger i høj kvalitet. Michael Jensen er en af dem.

Michael er ansat som Salgsdirektør i AVC, som han har været hos i 20 år, de sidste 9 år som partner i virksomheden.

Hvad er din baggrund?

Jeg gik på EFG (erhvervsfaglig grunduddannelse), og kom derefter i lære i en butik. (boghandel). Da jeg skulle videre derfra blev næste job salg af kontormaskiner og kontormøbler, dernæst havde jeg et længere ophold i Falcks Redningskorps som Account manager, inden jeg endte i AV-branchen og hos AVC.

Hvorfor blev det AV-branchen?

Omkring årtusindskiftet var AV-Branchen i en rivende udvikling, med mange spændende nye produkter og muligheder. Samtidig tiltalte det mig at det er løsningsorienteret salg, det handler ikke så meget om de enkelte produkter men sammensætningen af dem, for at dække kundens behov.

Hvorfor blev det AVC?

AVC søgte efter en sælger med mine kompetencer, og jeg fandt jobbet interessant. Nu er jeg så blevet hængende i 20 år, det skyldes både at jobbet er forblevet interessant, men også at vi i AVC har sørget at sammensætte en gruppe af fantastisk kompetente og rare kollegaer.

Hvad driver dig?

Jeg synes det er spændende at udvikle løsninger, sammen med kunderne, leverandørerne og kollegaerne. Udfordringen i at finde den rigtige løsning i balance mellem behov, teknik og økonomi er en stor drivkraft for mig i hverdagen og det er en stor fornøjelse at se det færdige resultat hver gang.

Jeg er også glad for at have kunnet bevare relationen til en stor del af kunderne i gennem mange år, og relationer betyder stadig noget, selvom indkøbsmønsteret har ændret sig.

Hvilke råd vil du give kunderne i deres bestræbelser efter en optimal AV-løsning?

At du starter med at købe rigtigt/kvalitet, da det er lettere og billigere at udbygge en AV-løsning hen ad vejen, fremfor at skulle skifte produkter af ringere kvalitet ud. At starte med den rigtige platform og ikke gå på kompromis til at starte med. Altså hellere købe mindre i god kvalitet end meget i lav kvalitet.

Hvordan vil du beskrive dig selv som person/Key Account Manager/sælger?

Jeg forsøger at optræde troværdigt, og bestræber mig på at være ærlig, for at kunne give bedst mulig rådgivning. I forhold til AV er jeg generalist, frem for specialist, og jeg forsøger at sætte mig i kundens sted for bedst muligt ar kunne forstå kundens ønsker og behov, og ud fra det at kunne fungere som bindeled med mellem kunden og de mere tekniske folk.

HOS AVC ER DIN LØSNING I SIKRE HÆNDER

Mangler du rådgivning? Så kontakt os og få en uforpligtende snak.

 

Erfaring

AVC er et af landets første AV-firmaer. Vi er landsdækkende, og med mere end 50 års erfaring og 60 engagerede medarbejdere tilbyder vi Danmarks bedste og mest erfarne service- og installationsteam. Mød hele teamet, der gør os til en af landets førende AV-leverandører.

Værdier

Med værdier som begejstring, ansvarsbevidsthed, innovation, kommunikation, vedholdenhed samt omhu og dyb respekt for vores kunder har vi skabt et renommé som værende en stærk og troværdig samarbejdspartner. Vi gør det vi er bedst til – og har gjort det længe!

Kompetencer

AVC har fokus på udvikling og videreuddannelse. Vi har derfor også nogle af landets bedste programmører, montører og projektledere, der i samarbejde med vores erfarne konsulenter leverer gennemtestede og brugervenlige AV-løsninger i alle størrelsesordner.