AVCs showroom i Horsens

Nyt showroom – Afprøv din næste møderumsløsning

Nyt showroom i Horsens

AVCs nyoprettede showroom i Horsens, giver dig mulighed for at afprøve de nyeste løsninger indenfor trådløs deling, lyd og videokonference til bl.a. møde- og klasselokaler inden køb. Product manager Thomas Olsen udtaler:

”Tanken var at lave et showroom med nogle forskellige løsninger, der ligner dem vi laver ude ved kunderne”.

Oplev forskellene inden køb

Der er rig mulighed for sammenligning af førende produkter på markedet. Prøv eksempelvis at sammenligne opløsningen på tre forskellige skærme eller find ud af, hvordan du helst vil forbinde dine egne enheder til en skærm- og lydløsning. Product manager Thomas Olsen fortæller:

”I rummet er der tre steder, hvor man kan benytte bring your own device (BOYD). De er sat op med forskelligt udstyr, i tre forskellige prisklasser, så man kan sammenligne oplevelsen og holde produkterne op imod hinanden. ”

Udover, de tre forskellige BOYD-løsninger, kan du afprøve de to imponerende touchskærme Samsung Flip og i3 Touch eller Epsons UST projektor, der også kommer med touchfunktion. Du kan også opleve en kraftig laserprojektor fra Epson, med lofthejs, der projicerer på et TabTension lærred fra Lissau. Lærredet kommer med en udstramningskonstruktion, som sikrer at det hænger fuldstændig plant. Prøv Ciscos MX800 til videokonference eller deres kontrolenhed Touch10, der er en elegant måde at kontrollere sit mødelokale på eller hør forskellen på en række lydsystemer fra Bose, Neets og AMX.

Showroomet er en perfekt mulighed for dig, som gerne vil vurdere produkternes kvalitet på tæt hold. Kom ind og afprøv de forskellige løsninger og sammensæt, i samarbejde med AVC, den helt rigtige løsning, der passer præcis til din virksomheds behov.

Ja tak, jeg ønsker en demo

Udfyld nedenstående og send – så vender vi tilbage. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på +45 8870 7171 – naturligvis helt uforpligtende.

3 + 0 = ?