AVC forhandler Yealink

Yealinks produkter inddrages i AVCs sortiment. Yealink er et globalt brand som specialiserer sig i videokonference og collaboration.

På den moderne arbejdsplads er tendensen, at medarbejdere kommunikerer og samarbejder via videomøder. Yealink tilbyder en lang række løsninger indenfor videokommunikation og -samarbejde, både løsninger til helt store virksomheder men også SMV’er – Yealink favner bredt, det gælder uanset om du mest er til at kommunikerer via Zoom eller via Microsoft Teams. Løsningerne indeholder soundbars, kameraer, touchpaneler, højttalere, mini-pc’er osv. De er fleksible og brugervenlige og kan tilpasses de fleste arbejdsmiljøer.

Hos AVC mener vi at fremtiden ligger i videokommunikation, derfor har vi fra AVCs side valgt at inddrage Yealink i vores produktsortiment, så vi i endnu højere grad kan møde nutidens og fremtidens behov.

AVCs Market Manager Michael Andersen om at udvide produktsortimentet med Yealink:

”Grundet Covid-19 Pandemien har vi oplevet en stor efterspørgsel på videoprodukter som er integreret med Microsoft Teams. Der har det været meget vigtigt for AVC at undersøge markedet om at finde et produkt med høj kvalitet samt en konkurrencemæssigt pris.”

Hvis man ønsker at se nærmere på produkter fra Yealink, er det er muligt at få gennemgang og demonstration af produkterne i vores afdelinger i Brøndby og i Horsens.

Se vores kampagne på Yealink soundbaren UVC40 eller det komplette Teams Room System MVC400 her.

Kontakt os her for at høre nærmere.