Samsung FLIP 2

Samsung FLIP 2 er en løsning der er optimeret til de digitale behov, der findes indenfor moderne uddannelse og virksomheder. Samsung FLIP er en brugervenlig digital tavle i UHD opløsning, med skrive- og penselfunktioner blandt andre og en lang række forbindelsesmuligheder, du kan blandt andet tilslutte et USB-kamera og afholde videokonference.

Mange forskellige tegne- og skrivefunktioner

Med det intuitive skriveværktøj er der mulighed for at op til 10 personer kan skrive og tegne samtidig, hvilket gør det til et ideelt redskab til brainstorms og gruppearbejde. Tavlen har også en bred pallette af farver og tykkelser til tegnefunktionen, tegninger kan let slettes ved at swipe med en finger eller hele hånden. HMDI udgangen giver mulighed for at dele indholdet fra FLIP 2 ud på det store lærred i auditoriet, så alle tilhører kan se hvad der skrives på skærmen.

Tegn oven på al slags indhold og navigér let i mellem det

Du kan skrive og tegne oven på alt slags indhold, hvilket er praktisk når der skal tages noter til præsentationer, men også en måde at kombinere tavefunktion og billedfremvisning uden at skulle skifte program. Det er let at rulle igennem flere sider, og menuen er intuitiv så det let at finde de værktøjer du skal bruge, så du sparer tid.

Dokumenter fra Office og praktiske skabeloner

Det er muligt at åbne dokumenter fra programmer som Word, Excel, Adobe PDF og PowerPoint, som du derefter kan tegne og notere ovenpå. Du vil også få adgang til mange praktiske skabeloner, til mange forskellige scenarier.

Specifikationer

Størrelser: 55”, 65” og 85”

Opløsning: UHD (3840 x 2160)

Lysstyrke: 350 nit uden glas og 220 med glas.

Touch: InGlass multitouch med objektgenkendelse

Vil du høre mere? Så kan du kontakte os her.