Webinar – har du udstyret i orden?

Webinars har oplevet en stigende interesse det seneste års tid. Webinar er et udtryk der dækker over et seminar eller kursus der foregår online. Underviseren og kursister sidder ved deres egne skærme, hvilket åbner op for en lang række muligheder og fordele.

Her er et udpluk:

  • Minimering af smittefare.
  • Ubegrænset antal af kursister.
  • Ingen udgifter til lokale.
  • Ingen transport → du sparer derved både miljøet, penge og tid.

AV-udstyret

Hvis du gerne vil sikre dig at webinaret bliver afviklet professionelt, bør du prioritere udstyret derefter. Et godt kamera så billedet er skarpt og lyd så underviseren går tydeligt og forståligt igennem. Lyd bliver ofte undervurderet, men når det kommer til webinars, bør det være højt prioriteret. Et webinar kan godt køre videre med et hakkende billede, men bliver lyden dårlig, eller decideret uforståelig, er konsekvenserne så markante, at du ligeså godt kan lade være.

Produktchef Thomas Olsen giver her et bud på hvordan en sammensætning af produkter kan se ud, hvis du ønsker at afholde webinars professionelt:

CAM520 Pro fra Aver

Kameraet er udstyret med et topklasse 18x zoom, som viser alle detaljer i krystalklar kvalitet. Det kommer også med en SmartFrame funktion, der sørger for at billedet frames optimalt efter hvor mange personer der er på det. Se mere her.

Beyerdynamic TG 534 trådløs mikrofon

Mikrofonen giver dig udover lyd i super kvalitet, komplet bevægelsesfrihed, så du ville kunne gå rundt og tegne, pege og fortælle hvis det skulle være nødvendigt. Læs mere her.

Pearl Mini

Pearl Mini fra Epiphan er et live videoproduktionssystem til streaming og optagelse. Pearl Mini kan tilbyde dig en pålidelig og brugervenlig live-streaming i fuld HD-kvalitet. Med den lille skærm, der er sat på, kan man meget nemt, og med stor sikkerhed, afvikle streaming live. Eksempelvis, kan du streame til platforme som YouTube eller Facebook. Den kan også optage, så skoler eller universiteter kan lægge det ud på deres Blackboard, Kultura eller intranet så de studerende ikke behøver at gå glip af forelæsninger. Læs mere om Pearl Mini her.

Vil du høre mere så kontakt os her.