Hellere i dag end i morgen

Store faktorer i spil

Året nærmer sig sin slutning og vi går en travl tid i møde. Et år der ligesom sidste år har været præget af Covid-19, men også en større kødannelse ved Suezkanalen, da containerskibet Ever Given stødte på grund og spærrede for trafikken. Disse to faktorer samt manglen på mikrochips verden over, har været kraftigt medvirkende til, at det netop nu og de kommende måneder er vanskeligt  at få varer hjem for rigtig mange brancher, inklusiv AV-branchen.

Bestil nu og forøg chancen for få leveret produkterne i 2021 markant

I AVC har vi været opmærksomme på disse udfordringer og via ekstra bestillinger formået at skaffe varer hjem i en lang række produktkategorier, så vi bedst muligt kan imødekomme efterspørgslen på mange forskellige AV-relaterede behov. Der vil givetvis være  specifikke mærker eller modeller, der ikke kan skaffes i nærmeste fremtid, men vi hjælper gerne med alternative produkter, så den ønskede funktionalitet kan leveres.

Vores klare opfordring er derfor, at hvis man ønsker at få leveret varer inden årets afslutning, bør man bestille dem i dag fremfor i morgen.