Nureva HDL300 nu med Teams-certificering

Perfekt til videomøder i store og mellemstore lokaler

Nureva HDL300 er en ”mikrofon-soundbar” med høj kvalitet, som er fantastisk til at dække hele rummet med virtuelle mikrofoner, så alle kan blive hørt klart og tydeligt, og så har den samtidigt gode højttalere der er optimeret til talelyd. Det er den første soundbar til større lokaler, der har modtaget en Teams certificering.

I forbindelse med videomøder bør lyden prioriteres højt, et møde med dårlig billedkvalitet kan godt gennemføres, men lyden altafgørende for om mødet kan afholdes. Nu er hvor soundbaren er blevet Teams certificeret, passer det perfekt til moderne virksomheders videomødebehov, og hvis du foretrækker Zoom er den også godkendt til det.

Også til uddannelsessektoren

Undervisningen på højere uddannelsesinstitutioner udvikler sig hurtigt i takt med nye behov, som eksempelvis onlineundervisning og hybridundervisning, hvilket stiller nye krav til lyd i klasseværelser og forelæsningssale.

En god løsning til at få fuld lyddækning i hele rummet på, er med Nureva audios HDL 300 eller Dual HDL 300. Der er ikke behov for ekstra løse mikrofoner på borde eller andre multikomponent-løsninger. Undervisere kan lærer fra sig som de altid har gjort, samtidig med at de er i kontakt med både tilstedeværende og remote studerende. Studerende kan høre og blive hørt, uanset hvor de er, samtidig med at IT-afdelingen undgår at skulle stå for styring af overkomplicerede lydsystemer.

Oplev Nureva HDL300 i vores showroom i Brøndby eller i Horsens. Kontakt os her.

Specifikationer:

Mikrofoner: 12 Omnidirectional MEMS mikrofoner

Højttalere: 20W (x2) – 4”

Garanti: 2 år (3 år med registrering), med mulighed for køb af endnu 2 år.

Tilslutning. USB 2.0 tilslutning til den computer der anvendes til