Ekspertise i Microsoft Teams integration

Noget af det, der er mest efterspørgsel på når et moderne møde- eller undervisningslokale skal indrettes, er at AV-udstyret skal integreres med Microsoft Teams – og helst det hele.

Salgschef Michael Lundtang udtaler:

”Vi har sikret os både viden og produkter, der gør at vi kan håndtere et hvilket som helst teams møde- og eller undervisningslokale.”

I AVC sidder vi selv inde med en række Microsoft Teams certifikater, og vi bestræber os på kun at benytte Teams-certificeret produkter. På den måde sikrer vi os, at vores løsninger forsætter med at virke som de skal, også efter eventuelle opdateringer i Teams, da der fra Microsofts side bliver taget hensyn til produkter med Teams-certifikat.

Eksempler på Teams-produkter

Et produkt som Yealink RoomPanel, gør at du allerede kan blive mødt af den kendte Teams-brugerflade lige inden du træder ind i lokalet. På denne lille møderumsskærm, kan du hurtigt få et overblik over hvilke møder der er i løbet af dagen og hvad den øjeblikkelige ledighedsstatus er på lokalet.

Et andet Teams-certificeret produkt er Nureva HDL300, som er en mikrofon-soundbar, som kan dække hele lokalet med både mikrofon og højttalere samlet i en soundbar – alt sammen i meget høj kvalitet.

Et Aver-kamera sørger for at du står helt skarp og det kan fås med speaker-tracking, så det følger taleren – og så er det selvfølgelig teams-certificeret.

Der findes også en række deciderede Teams Room systemer, som vi forhandler her i AVC. Du kan kigge lidt nærmere på dem her.

Vil du vide mere om udstyr til Microsoft Teams, er du altid til velkommen til at kontakte os.