ActivPanel – Touchskærme fra Promethean

Klar til at prøve fremtidens interaktive skærm ActivePanel?

Promethean touchskærmen er en alsidig og brugervenlig løsning, der bringer dine præsentationer til live og bidrager til et aktivt samarbejde. Vil du gerne se det med egne øjne? Få en gratis og uforpligtende demo samt evt. en skærm til test i 8 dage. Du skal blot udvælge den type ActivPanel-demonstration, der passer dig bedst og kontakte AVC, så vi sammen kan aftale et tidspunkt.

Virtuel

Foretrækker du en 100% online session? Denne 60-minutters virtuelle demonstration afvikles over videokonference, og viser ActivPanel i aktion, målrettet skolens specifikke behov.

Remote

Vil du selv afprøve ActivPanel? Kombiner en virtuel demonstration med en uges udlån af ActivPanel til din skole. Promethean tilbyder fuld fjernsupport i perioden.

On-Site

Vil du hellere have en fuld demonstration på skolen? Promethean tager ud og demonstrerer ActivPanel, naturligvis under alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Behold skærmen i en uge, så I kan afprøve den grundigt i egne rammer.

Book en demo og oplev ActivPanel i trygge rammer. I mellemtiden kan du læse mere om Promethean Titanium 75’’ på vores webshop.