En gratis guide – Hvad er Unified Communication?

Bliv klogere på UC-løsninger 

Møder er en vital del af kommunikationen i en hvilken som helst organisation, og de er meget vigtige i forhold til kulturen, samarbejdet og strukturen i virksomheden. Men hvorfor er det en fordel for virksomheden at tænke i baner så som UC-løsninger? Det prøver vi at give et svar på i denne guide.

Hvad matcher dine behov?

I denne gratis guide Hvad er Unified Communication? har vi ridset 4 forskellig typer af behov op, som dækker alt fra skrivebordsmiljøet og helt op til auditorie og konferencesale. Vi omtaler flere forskellige løsninger og opsummerer slutningsvis, så du kan blive klogere på hvilken vej, der måske er interessant for dig at gå.

 

Udfyld nedenstående og send, så får du adgang til guiden.

OBS – ved at udfylde ovenstående får du også adgang vores nyhedsmail. Intet er bindende, og du kan til enhver tid afmelde, hvis du fortryder (læs om AVCs privatlivspolitik). Er du allerede skrevet op, men har ikke modtaget guiden? Så kontakt os, så sender vi den til dig.

Find inspiration blandt vores cases om videokonferencelokaler

DFDS

Et meget avancerede setup

Kirurgiklinik

Hans Egede "stedet" for møder i Nuuk
Nature Energy elegante AV-løsninger

Nature Energy

Ifm. udvidelse af eget domicil fik SKOV brug for nye AV-løsninger

SKOV

De digitale skilte fænger de forbipasserende

Jyske Bank

Orbicon

Der er lagt stor vægt på lyd, billede samt brugeroplevelse - og brugerne er imponerede
Samarbejdet foregår via videokonference. En Crestron-matrix sørger for at indholdet bliver bliver delt på kryds og tværs af skærmene og sender samtidig også indholdet til videokonferencens øvrige deltagere.
Visuel dialog
Hjørring Kommunes byrådssal er et imponerende syn. Den indbyggede skærmløsning der er monteret i loftet kan hæves og sænkes efter behov.
Aarhus Universitets auditoriehus indeholder 5 individuelle auditorier, der alle kan kobles sammen på billed- og lydsiden