Phonum – en intelligent lydløsning fra beyerdynamic

Klar kommunikation

Beyerdynamic introducerer Phonum – en mobil, trådløs bordmikrofon med indbygget højttaler til telekonferencer i huddle rooms og til mindre mødelokaler.

Den kompakte, bærbare og batteridrevne konferencetelefon bruger en downfire-højttaler kombineret med Beyerdynamics eksklusive Voice Compass-teknologi, derved opnås den bedst mulige lydgengivelse af det talte ord.

Phonum er kompatibel med Skype for Business, Cisco Jabber, Google Hangouts m.v. Du kan hurtigt og nemt aktivere den i ethvert rum og tilslutte din smartphone eller computer uden problemer. Intet behov for store konferencerum og komplekse faste kommunikationssystemer til spontane ad hoc møder. Phonum tilbyder en hurtig og enkel tilslutning, hvor du stadig er sikret klar kommunikation.

Downfire-højttaler og Voice Compass-teknologi

I ethvert møde er gengivelse af klar talelyd en vigtig faktor. Effektivt samarbejde er kun muligt, når alle mødedeltagere bliver hørt ordentligt. Phonum bruger en downfire-teknologi, der udstråler lyden over bordets overflade og fordeler den optimalt i hele rummet, til alle deltagere.

Med Beyerdynamics Voice Compass-teknologi identificeres den talenes position i rummet, således Phonum kan opfange og gengive lyden fra præcis dennes position. Resultatet er en perfekt transmission af det talte ord samtidig med, at man eliminerer ekko og baggrundsstøj, hvilket sikrer fejlfri forståelighed selv i akustisk udfordrede rum.

Phonum sikrer fremragende taleforståelighed, således intet ord og ingen idé går tabt under et møde.

Trådløs og genopladelig

Med Phonum kan du gøre ethvert lokale til et mødelokale. Højttaleren er næppe større end en håndflade og kan ubesværet bæres fra rum til rum eller tages med på rejsen. Bluetooth-forbindelsen betyder, at Phonum trådløst kan tilsluttes din smartphone, tablet eller computer. Du kan også tilslutte ved hjælp af et usb c-kabel. Tilsluttes højttaleren via usb, oplader højttalerens integrerede genopladelige batteri direkte fra dataporten, og med op til 15 timers taletid får du mere end nok tid – også til længerevarende møder.

Phonum kan aktiveres og tilsluttes på få sekunder, og den åbner op for helt nye muligheder ved såvel planlagte som spontane ad hoc møder. Vi så den på ISE i februar og glæder os til at teste den efter sommerferien, hvor den bliver lanceret.

Funktionaliteter:

• Til konferenceopkald via internettet.
• Bluetooth-teknologi giver større bevægelsesfrihed, og nem tilslutning.
• Usb-forbindelse som sekundær tilslutning.
• Dækker et område på op til 10 M i radius.
• Batterilevetid ved fuld opladning: < 12 timer.
• Audio Codec: Low Complexity Subband Codec (SBC).
• Visning af driftsstatus, mikrofontilstand og batteristatus.
• Betjening via touch sensorer.

Se evt. også kampagnen på Crestron Mercury, der ligeledes tilbyder en brugervenlig løsning til mødelokalet.

Ønsker du mere information omkring videokonference er du altid velkommen til at kontakte os på +45 8870 7171 – naturligvis helt uforpligtende. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.

Er du nysgerrig på videokonference kan du evt. også lade dig inspirere af vores cases. Følgende har f.eks. valgt videokonference, som en del af deres Av-løsning: Jyske Bank, Orbicon, Vejdirektoratet, Rigshospitalets Hjertemedicinsk Klinik.