En gratis guide – 14 tips og tricks omkring interaktive løsninger

Bliv klogere på interaktive løsninger

Interaktivitet kan fremme overblik, indlæring, kreativitet og forståelse. Ved at benytte interaktive løsninger i møde- og klasselokaler, giver du brugerne og deltagerne mulighed for at skabe noget i fællesskab, eller være førstehåndsvidne til at noget bliver skabt.

Hvad skal du være obs på?

Hvilke behov kan interaktivitet dække og hvilke muligheder er der? Hvad er kapasiv touch? Hvad afgør om et interaktivt display er godt? Det og meget mere kan du læse om i denne guide: 14 tips og tricks omkring interaktive løsninger, hvor vi afdækker, hvad du skal være særlig opmærksom på, inden du investerer i interaktivitet til møde- eller klasselokalet.

Vil du gerne blive klogere?

Vi deler løbende ud af vores viden. En gang om måneden udarbejder vi guides i stil med denne, så du kan blive kogere på forskellige AV-løsninger og de mange muligheder løsningerne tilbyder. Vi fortæller kort om nye tiltag på markedet, og viser dig de seneste cases, så du kan se hvordan andre løser deres problemstillinger og finde inspiration deri. Lyder det interessant for dig? Send os din mail, så sørger vi for, at gøre dig klogere på AV-løsninger med AVCs Nyhedsmail.

Find inspiration blandt vores cases om interaktivitet

gigthospitalet av
Et meget avancerede setup

Kirurgiklinik

Visuel dialog