Velkommen til nye medarbejdere

Nye ansigter i AVC

Hos AVC forbereder vi os på en travl afslutning af året. Der ligger mange spændende projekter, som vi glæder os til at tage fat på henover det næste stykke tid. Vi har siden sidst afsluttet projekter hos Roskilde Kongrescenter, Ballerup Ungdomsskole, Elsafonden og Herlev Medborgerhus. Vi er også i gang med et større projekt hos Dansk Gigthospital, som vi ser frem til at kunne fortælle jer meget mere om på et senere tidspunkt.

Vi arbejder altid på at få endnu flere spændende projekter, og har selvfølgelig samtidig fokus på at kunne opretholde vores høje niveau af service og rådgivning. Vi har derfor valgt at opruste vores service- og projektafdeling i Brøndby, med hele tre nye medarbejdere.

Vi har derudover valgt at styrke ledelsen ved at ansætte Niels-Erik Bull Klarskov som Adm. Direktør, læs pressemeddelesen her.

Vi byder velkommen til
  • Jens Krogsgård – Jens er blevet ansat som vores nye Project Manager i Brøndby. Jens har været i AV branchen i mange år og har masser erfaring, han er bl.a. super skarp på lydløsninger. Vi ser frem til, at han, sammen med resten af projektafdelingen, vil få guidet en masse store projekter sikkert i mål.
  • Thomas Brandt – Vi har indgået en aftale med Thomas om ansættelse som Projekttekniker. Han kommer med en solid erfaring indenfor AV, og vi ser frem til at han, sammen med resten af teamet, vil få en masse store installationsprojekter i mål.
  • Flemming Jensen – Flemming vil indgå i rollen som AV-tekniker i vores serviceafdeling. Han har et indgående kendskab til AV og masser af erfaring, og vi ser frem til endnu et bidrag, til den forsatte udvikling i serviceafdelingen.

Og så er der alle os andre, som du kender – og hvis ikke, så kan du finde os her på hjemmesiden under AVCs TEAM. Alle står vi klar til at løse netop din AV-opgave.