Folkene bag AVC – Har du mødt Tomas?

Vi sætter ansigt på AVC

Folkene bag AVC er med til at gøre virksomheden til en af landets førende leverandører indenfor professionelle AV-løsninger i høj kvalitet. Tomas Voetmann er en af dem.

Tomas er ansat ved AVC som teknisk konsulent. Han har været hos AVC i 15 år.

Hvad er din baggrund?

“Jeg er udlært elektronikmekaniker i flyvevåbnet, og siden da har jeg været i AVC. Jeg startede i flyvevåbnet tilbage i 1998 og var der indtil 2004. Jeg havde to års nyttetjeneste i flyvevåbnet, inden jeg skiftede til AVC”.

Hvorfor blev det AVC?

“Efter 6 år i flyvevåbnet ville jeg gerne have nogle nye udfordringer, og jeg var så heldig at løbe ind i en sælger fra AVC. De stod og manglede en tekniker. Både det at arbejde med AV og selve virksomheden lød spændende. Så jeg sendte en ansøgning, og blev stort set ansat med det samme”.

Hvordan vil du beskrive AVC som arbejdsplads?

“Det er en fleksibel arbejdsplads, som jeg er glad for at være på. Der er altid nye produkter og nye udfordringer. Det er jo en branche med fart på, hvor tingene udvikler sig hele tiden. Det passer mig godt. Jeg kan godt lide at sætte mig ind i nye ting, så arbejdet ikke præges for meget af rutiner og gamle vaner”.

Hvad laver man som teknisk konsulent?

“Jeg kører primært som servicetekniker, hvor jeg fejlsøger og fejlretter. Det kan være alt, manglende lyd i højttalerne eller manglende billede på skærmene. Fejlene er meget forskellige, det kan være helt simple småfejl og til større og mere komplekse, eller noget af udstyret kan være defekt og skal til reparation eller udskiftes, som f.eks. betjeningspaneler der ikke virker som de skal osv. Det kan være frustrerende for kunderne når deres udstyr ikke virker. I visse tilfælde kan det også være akut. Som servicetekniker handler det om at holde hovedet koldt, være vedholden, finde fejlen og rette den hurtigst muligt så kunden kan komme videre med sin forretning”.

Hvad driver dig?

“Jeg synes AV er spændende og sjovt, det er fedt at arbejde med sin hobby. Samtidig er vi tæt på kunderne. Det føles godt at kunne hjælpe en kunde og derved være med til at afhjælpe en frustration og vende den til en god oplevelse, så de kan komme videre med deres gøremål”.

Hvordan vil du beskrive dig selv som person/teknisk konsulent?

“Som person er jeg ganske stille og rolig, men kan godt lide at få noget fra hånden. Jeg har en god bred viden om det meste indenfor AV. Jeg er ihærdig, og bliver ved indtil jeg er nået i mål”.

 

HOS AVC ER DIN LØSNING I SIKRE HÆNDER

Mangler du rådgivning? Så kontakt os og få en uforpligtende snak.

 

Erfaring

AVC er et af landets første AV-firmaer. Vi er landsdækkende, og med mere end 50 års erfaring og 60 engagerede medarbejdere tilbyder vi Danmarks bedste og mest erfarne service- og installationsteam. Mød hele teamet, der gør os til en af landets førende AV-leverandører.

Værdier

Med værdier som begejstring, ansvarsbevidsthed, innovation, kommunikation, vedholdenhed samt omhu og dyb respekt for vores kunder har vi skabt et renommé som værende en stærk og troværdig samarbejdspartner. Vi gør det vi er bedst til – og har gjort det længe!

Kompetencer

AVC har fokus på udvikling og videreuddannelse. Vi har derfor også nogle af landets bedste programmører, montører og projektledere, der i samarbejde med vores erfarne konsulenter leverer gennemtestede og brugervenlige AV-løsninger i alle størrelsesordner.