Interaktivitet – mere end blot skærme og projektorer

Interaktivitet er mere end blot skærme og projektorer, det kan også være software, trådløst samarbejde og trådløs deling.

Vi gennemgår her 3 muligheder, der alle understøtter det kreative og interaktive samarbejde via en touchskærm.

Trådløs deling og touchback feature med ClickShare

Barco har udviklet en opdatering til ClickShare, som gør livet lettere for dig, der gerne vil præsentere via en touchskærm.

Touchback giver mulighed for at styre alle programmer på PC’en via lokalets touchskærm, således du ikke behøver at skifte slide eller skrive noter på PC’en, men i stedet kan gøre det direkte fra den touchskærm du præsentere fra.

Touchback er kompatibel med følgende ClickShare modeller:

  • ClickShare CSE-200
  • ClickShare CSE-200+
  • ClickShare CSE-800.

Læs mere om touchback her.

Det er endvidere muligt at programmere ClickShare således, at den ved tryk på knappen vil aktivere resten af udstyret, der skal bruges til en præsentation. Dvs. alt elektronisk udstyr kan kobles på ClickShare, gardiner kan trækkes for, skærmen kan starte, lyset kan tændes osv.

ClickShare CSE-200+ og ClickShare CSE-800 har desuden en tavle- og annoteringsfunktion, som du kan se mere om i videoen her.

Trådløs deling med WePresent i klasse- og mødelokalet

Med WePresent fra Barco vil elever og studerende kunne undervises interaktivt. Der kan være op til 64 brugere på ad gangen. Du præsenterer nemt, smertefrit og trådløst via din enhed, og du vil kunne tegne og annotere oven på din præsentation, hvis du præsentere på en touchskærm.

Du kan dele skrivebordet fra flere enheder på skærmen samtidig, så en lærer f. eks. ville kunne bruge billedet fra en elevs enhed som eksempel, uden at skulle gå ud af egen præsentation. Elever vil kunne stille spørgsmål over en chat, så andre ikke bliver forstyrret af det, og det er muligt at oprette quizzer og afstemninger.

Du kan læse mere om WePresent her, eller se videoen her for mere information.

Trådløst samarbejde med Hoylu

Hoylus unlimted workspaces er en software, der bryder normale begrænsninger for hvor og hvordan man kan samarbejde og i hvilken størrelsesorden.

Hoylu’s sketchfunktion gør det muligt at tegne, skrive og dele indhold med kollegaer og samarbejdspartnere, på én eller flere skærme og på tværs af lokationer. Softwarens flowfunktion er en uendelig stor opslagstavle, hvorpå du kan hænge digitale post-its og derved planlægge, lave mind-maps etc. De digitale post-its kan indeholde alle formater, videoer, billeder, links m.m. Skal du bruge mere plads at arbejde på end hvad din ene touchskærm eller projektor kan vise, kan du med fordel sætte flere interaktive projektorer sammen, og skabe et stort billede med HoyluWall.

Mere info?

Har du spørgsmål til ovenstående eller ønsker du mere info omkring interaktive løsninger, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver dig også gerne et kald – klik på knappen, så hører du fra os.