ProDVX

Møderumsbooking med ProDVX

ProDVX har en produktlinje med en lang række skærme til møderumsbooking, som gør sig specielt godt i møderumsscenarier i forbindelse med booking og reservationer.

Topkvalitet til en god pris

Kvaliteten af produkterne er helt i top. I udviklingen af skærmene har man prioriteret et lækkert design, brugervenlighed, pålidelighed samtidig med, at man har haft fokus på at holde omkostningerne nede. De er lavet til at køre 24/7 og er robuste, så de kan klare lidt af hvert.

Mange valgmuligheder

Du kan vælge med eller uden touchfunktion. Tilvælges touchfunktionen kommer skærmenes høje slidstyrke virkelig til sin ret, da de igennem deres levetid vil blive udsat for mange hårde og lette tryk. Du har også valget mellem Android- og Intelstyresystem, så du kan vælge udfra hvilken form for styring, du er mest komfortabel med.

Den brede vifte af størrelser (fra 7” og op til 32”) gør, at skærmene dækker ethvert møderumsscenarie – såvel store som små. Der er også flere monteringsmuligheder. Skærmene kan vægmonteres, men kan også købes med enten bord- eller gulvstander.

Nyttige features

Androidudgaven kommer med et integreret LED-lys, der viser status for lokalet. Rundt om skærmen vil der lyse grønt, hvis lokalet er ledigt og rødt, hvis det er optaget. På den måde kan man lynhurtigt danne sig et overblik over hvilke lokaler, der er ledige.

Der er flere måder at oprette forbindelse til skærmene på, det kan gøres via LAN, POE, WIFI, Bluetooth eller POGO porte.

ProDVX skærmene kan ikke kun anvendes som skærme til møderumsbooking men også som f.eks.:

 • Interaktiv Skiltning
  Tilvælg touchfunktionen for interaktivitet og få ad hoc mødebooking, direkte bestilling m.v.
 • Receptionsskærm
  Når gæster skal melde sin ankomst, eller som vejviser når de skal finde mødelokalet.
 • Feedback terminaler
  Få svar på om I gør det godt nok i virksomheden, på hotellet, i butikken m.v.
 • Pristjekker
  Giv kunden et nemt og hurtigt overblik over varesortiment og priser.

 

Mere info?

Mulighederne er mange, flere end vi kan opremse her, men vi tager gerne en snak med dig, hvis du er nysgerrig på flere. Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi ringer også gerne til dig, hvis det passer dig bedre. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.

I mellemtiden kan du her se hvordan Hotel Hans Egede anvender møderumsskærme og infoskærme i mødelokalet eller se vores kampagne på 10 ProDVX her.