Folkene bag AVC – Har du mødt Chris?

Vi sætter ansigt på AVC

Folkene bag AVC er med til at gøre virksomheden til en af landets førende leverandører indenfor professionelle AV-løsninger i høj kvalitet. Chris Slot er en af dem.

Chris er ansat ved AVC som Certified Crestron Programmer. Han har snart været hos AVC i 20 år, de første par år som tekniker og de sidste mange som programmør.

Hvorfor endte du hos AVC?

“Jeg er udlært som elektronikmekaniker på Kirk telefonfabrik. Jeg var i lære sammen med Tue Andersen, der startede Neets, han var ansat hos AVC og anbefalede mig. Så endte jeg som AV-tekniker, hvor jeg overtog service af nogle gamle sproglaboratorier og forskellige monteringsopgaver”.

 

Hvordan vil du beskrive AVC som arbejdsplads?

“Jeg er super glad for at være i AVC, ellers havde jeg nok ikke været her så længe. Det er jo en fantastisk arbejdsplads, der er god respekt omkring at få det hele til at lykkes og der bliver lyttet til en. Forholdene bliver rettet ind, efter hvem man er som enkeltperson”.

 

Hvordan endte du med at skifte fra AV-tekniker til programmør?

“Jeg kørte som tekniker i en 3-4 år, men så begyndte vi at forhandle Crestron produkter. Så skulle der uddannes nogle programmører. Der blev jeg så en af de udvalgte. René Østergaard (daværende leder af teknisk afdeling i AVC) som tog valget, må jo have set noget i mig den gang, og jeg tør godt sige her 17 år efter, at han så rigtigt.

I starten var jeg både AV-tekniker og programmør, men hen ad vejen blev jeg fuldtid på programmeringsdelen. Samtidig kom jeg til at stå for meget af samarbejdet mellem AVC og Neets, da vi var med til udvikle produkterne dengang.

Fra jeg fik mit første certifikat i 2002 har det udviklet sig meget, og jeg synes det er megaspændende. Især nu, hvor der er rigeligt at se til og vi er tre fuldtidsprogrammører”.

 

Hvad vil det sige at være Silver Certified Crestron Programmer?

“Jeg er ikke universitetsuddannet programmør, men det jeg kan er Crestrons programmeringssprog, som begynder at minde mere og mere om andre programmeringssprog.

Som ny Crestron programmør har man tre grundforløb, man skal igennem. Når du har bestået dem, så får du sendt en opgave som skal bestås for at blive basis level certified programmer. Derefter, skal man arbejde med Crestron i tre år, samtidigt med at du løbende deltager i deres masterclass en gang årligt. Efter det, får du muligheden for at tage Silver eksamen.

Det kræver yderligere tre års arbejde med Crestron og tre masterclasses, før du kan tage gold eksamen, som jeg er i gang med lige nu”.

 

Så du efteruddanner dig løbende?

“Ja, det er man nødt til. Fordi udover, certificeringerne er der specifikke kurser i de produkter Crestron handler med. De handler med alt der har noget med audio og video at gøre. Det er en verden hvor tingene går stærkt, så man skal bide sig fast for at følge med”.

 

Hvad driver dig?

“Jeg arbejder med noget, som jeg synes er superspændende, dagene flyver bare afsted. Jeg plejer at sige til mine unger at jeg skal over og lege. Jeg forestiller mig det er lidt som at være hos Lego, man ”leger” når man er på arbejde. Jeg er vild med at være med på de store og ikke mindst svære opgaver, da det er der hvor udfordringer ligger”.

 

Hvordan vil du beskrive dig selv som person/programmør?

“Som person er jeg ærlig og konsekvent, men også ganske gemytlig tænker jeg. Som programmør ser jeg mig selv som vedholdende og omhyggelig”.

Editors Note:

Chris har efterfølgende bestået Crestron gold eksamen, og kan kalde sig Crestron Gold Certified Programmer.

 

HOS AVC ER DIN LØSNING I SIKRE HÆNDER

Mangler du rådgivning? Så kontakt os og få en uforpligtende snak.

 

Erfaring

AVC er et af landets første AV-firmaer. Vi er landsdækkende, og med mere end 50 års erfaring og 60 engagerede medarbejdere tilbyder vi Danmarks bedste og mest erfarne service- og installationsteam. Mød hele teamet, der gør os til en af landets førende AV-leverandører.

Værdier

Med værdier som begejstring, ansvarsbevidsthed, innovation, kommunikation, vedholdenhed samt omhu og dyb respekt for vores kunder har vi skabt et renommé som værende en stærk og troværdig samarbejdspartner. Vi gør det vi er bedst til – og har gjort det længe!

Kompetencer

AVC har fokus på udvikling og videreuddannelse. Vi har derfor også nogle af landets bedste programmører, montører og projektledere, der i samarbejde med vores erfarne konsulenter leverer gennemtestede og brugervenlige AV-løsninger i alle størrelsesordner.