ClickShare præsenterer ny skrivebordsapp

Simpel og hurtig deling

Barco ClickShare lancerer nu en ny skrivebordsapp til din PC, Mac eller Smartphone.

Fungerer med alle modeller

Med ClickShare er valget, om hvilken software eller hardware du vil dele dit indhold med på møderumsskærmen, fuldstændig op til dig. Som et supplement til at præsentere vha. den ikoniske ClickShare USB-knap, kan du nu også dele indholdet direkte fra din PC/Mac uden at tilslutte ekstra hardware.

Ligesom de velkendte apps til Android og iOS er appen nem at installere, intuitiv og sikker i brug. Appen fungerer med alle trådløse systemer fra ClickShare og sikrer, at du lynhurtigt kan få dit indhold op på skærmen, og efterfølgende starte mødet eller præsentationen med det samme. Den virker med alle ClickShare modeller.

Nye funktioner med The ClickShare App

Du kan med fordel benytte dig af både appen og den velkendte USB-knap fra ClickShare. Der er nye funktioner i appen som eksempelvis genkendelse af tilstedeværelse, udvidet skrivebord og pausefunktioner, og der kommer ligeledes løbende opdateringer på samme måde, som der i dag gør til ClickShare knappen. Med den nye skrivebordsapp får du:

  • Intuitiv og brugervenlig deling af indhold.
  • Hurtig og nem installation af app.
  • Visning af indhold på skærmen med det samme.
  • Høj sikkerhed imod hacking og data lækage.
  • Automatisk opdatering.

Vi præsenterer The ClickShare App

Mere info?

Ønsker du mere info omkring Barco ClickShare og hvilke løsninger, der bedst passer til din virksomhed, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ringer også gerne til dig, hvis det passer dig bedre. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.