Nyt kontrolpanel fra Neets – fra tryk til touch

Let og elegant AV-betjening fra Neets

Nu får du muligheden for at optimere betjeningen af dit AV-udstyr med et touchpanel fra Neets. Panelerne kommer med et brugervenligt og intuitivt interface, der minder om det du kender fra smartphones og tablets. Interfacet er fuldt ud brugerdefinerbart. Touchpanelet er ikke begrænset af 8 knapper og knapperne kan placeres efter eget ønske, derudover kan det designes så farver og logo matcher virksomhedens udtryk.

Touchpanelet kommer i et stilrent design til væg eller bord og fås i tre forskellige størrelser 4, 7 og 10”, der alle vil give dit mødelokale et elegant finish.

Grønne møder

Kom hurtigere i gang og sæt samtidig mere fokus på grønne møder. Touchpanelet fra Neets har mulighed for at blive koblet til en PIR sensor så udstyret tænder og slukker, i takt med at man træder ind og ud af lokalet. Derved bliver opstart af AV-udstyret simplificeret, fokus forbliver på mødet, som kan starte prompte. Samtidig giver løsningen mulighed for at spare på strømmen og AV-udstyrets levetid, da systemet automatisk lukker ned når man forlader lokalet, så man derved undgår unødigt forbrug.

Fordele

• Touchpanel tilsluttes Neets controller og systemet løfter betjening af AV-løsning til nye højder.
• Indbygget sensor, der får panelet til at lyse op ved bevægelse.
• Kan designes efter eget ønske, såvel knapper som udtryk.
• Mulighed for uddybende forklaring ift. brug af AV-løsning.
• Kan tilpasses med virksomhedens logo og udtryk.
• Design-skabeloner til rådighed.
• Glasset er resistent imod ridser.

Mere info?

Ønsker du mere information omkring touchpanelet fra Neets er du altid velkommen til at kontakte os på +45 8870 7171 – naturligvis helt uforpligtende. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.

Er du nysgerrig på løsninger med forskellige typer rumstyring, kan du evt. også lade dig inspirere af vores cases så som Orbicon,  Nature Energy,  Hotel Hans Egede eller Regionhospitalets Hjertemedicinsk Klinik.