LED-skærme fra SAMSUNG

Et lysstærkt og imponerende blikfang på 13m2! Se AVC in action

Den nye generation af LED tilbyder et fristende alternativ. De er fleksible, effektive og har en lang levetid. Se videoen og følg vejen til det imponerende slutresultat.

De store leverandører -heriblandt Samsung- har i 2017 for alvor meldt sig på banen med nye LED produkter i høj kvalitet. Den nye generation af indendørs LED-skærme er nu i en klasse, hvor teknologien i fuldt omfang tilbyder et fristende alternativ til traditionelle projektorløsninger og videovægge i såvel auditorier som mødelokaler.

Overlegen i kvalitet og fleksibilitet

Sammenlignet med de eksisterende teknologier er indendørs LED i dag langt overlegen, hvad angår lysstyrke og kontrast. LED-skærmene findes i forskellige pixeltæthed og kan bygges til selv meget store størrelser. Løsningerne er designet uden de iøjnefaldende og synlige rammer og skærmene fremstår derfor super enkle, med et eksklusivt udtryk og tilbyder et ensartet billede i fuld HD. Der ud over er LED-skærmenes levetid forventet til ca. 100.000 timers drift, hvilket bestemt er værd at tage i betragtning sammenlignet med levetiden for de bedste projektorer på markedet i dag, som er op til ca. 20.000 timer.

Stor begejstring og WOW-faktor

Som den professionelle AV-leverandør vi er, har vi selvfølgelig kompetencerne til at montere, justere, kalibrere og servicere disse løsninger, og vi kan mærke den stigende interesse. Alene de sidste 3 mdr. har vi leveret og monteret op til flere LED-løsninger til både auditorier og store indgangspartier. LED-løsningerne er meget imponerende og vækker stor begejstring. En ensartet, lysstærk og kontrastrig billedflade på f.eks. 13m2 i fuld HD udløser i den grad WOW-faktoren!

 


Ønsker du mere viden om eller ideer til LED-løsninger?

Så giv os et kald – vi har ideerne og erfaringen. Vores ildsjæle står klar med masser af AV-viden og gode råd. Ring og få en uforpligtende snak, så er du et skridt nærmere en succesfuld AV-løsning.

Ring  Book_Demo  Kontakt_AVC