Folkene bag AVC – Har du mødt Jens?

Vi sætter ansigt på AVC

Folkene bag AVC er med til at gøre virksomheden til en af landets førende leverandører indenfor professionelle AV-løsninger i høj kvalitet. Jens Krogsgaard er en af dem.

Jens er ansat som Project Manager. Han er for nyligt blevet ansat i AVC, men han har været i AV-branchen siden 1981.

Hvad er din baggrund?

Jeg kom i lære som radiomekaniker i et AV firma – en uddannelse som jeg afsluttede i august ’84. Jeg fortsatte i firmaet, hvor jeg var udlært i et par år, inden jeg startede for mig selv. Først i firmaet Dia-Tech som jeg solgte i år 2000, men som jeg blev i, indtil jeg startede firmaet Best Seat, som jeg drev i omkring 17 år.

Hvorfor blev det AV?

Jeg var tidligt interesseret i teknik, og jeg har altid splittet ting ad, for så at samle dem igen. Jeg har især haft interesse i lydanlæg, og jeg holder af jagten på at opnå den optimale lyd ud af de mange forskellige omstændigheder der kan være.

Hvorfor blev det AVC?

Jeg lukkede Best Seat, fordi jeg havde svært ved at lande de større og/eller virkelig interessante opgaver, grundet virksomhedens størrelse.

Hovedårsagen til at jeg valgte AVC som min arbejdsplads, er at firmaets forståelse af kvalitet og service, matcher min egne forventninger til hvordan en seriøs leverandør skal operere i markedet.

Det tiltaler mig meget, at håndværket er i orden, og sådan har jeg altid oplevet AVCs arbejder. Denne opfattelse har min ansættelse i virksomheden absolut bestyrket.

Er der et område indenfor AV, som du ved mere om end andre?

Jeg har stor erfaring inden for lyd, og har udført talrige opsætninger af lydsystemer.

Jeg har blandt andet været med til at lave lydløsninger til en hel del haller. Den slags installationer har sine egne udfordringer, idet lydsystemerne skal kunne klare både talelyd og musik og ofte i et udfordret akustisk miljø.

Hvad driver dig?

Jeg elsker jagten på, hvordan man kan gøre en løsning bedre og smartere, så det er helt klart nysgerrigheden og kreativiteten, der driver værket. Udvikling – det at erhverve mere viden, bruge sine erfaringer og generelt bare lære nyt, er det der nærer mig arbejdsmæssigt.

Hvordan vil du beskrive dig selv som person/project manager?

Jeg ser mig selv som en imødekommende og lyttende person. Jeg stræber efter at skabe tryghed hos kunden, og det gør jeg igennem min professionalitet og mine kompetencer.

 

HOS AVC ER DIN LØSNING I SIKRE HÆNDER

Mangler du rådgivning? Så kontakt os og få en uforpligtende snak.

 

Erfaring

AVC er et af landets første AV-firmaer. Vi er landsdækkende, og med mere end 50 års erfaring og 60 engagerede medarbejdere tilbyder vi Danmarks bedste og mest erfarne service- og installationsteam. Mød hele teamet, der gør os til en af landets førende AV-leverandører.

Værdier

Med værdier som begejstring, ansvarsbevidsthed, innovation, kommunikation, vedholdenhed samt omhu og dyb respekt for vores kunder har vi skabt et renommé som værende en stærk og troværdig samarbejdspartner. Vi gør det vi er bedst til – og har gjort det længe!

Kompetencer

AVC har fokus på udvikling og videreuddannelse. Vi har derfor også nogle af landets bedste programmører, montører og projektledere, der i samarbejde med vores erfarne konsulenter leverer gennemtestede og brugervenlige AV-løsninger i alle størrelsesordner.