Yealink RoomPanel – Dedikeret til Microsoft Teams

Yealink RoomPanel er dedikeret specielt til mødelokaler, hvor der bruges Microsoft Teams. Det er en lille kompakt touchskærm, som er ideel at montere ude ved indgangen til mødelokalet. Skærmen viser detaljer om mødet via Teams eller Outlook 365, du kan også reservere et ledigt lokale på den – farven på LED-baren på skærmen indikerer hvor vidt lokalet er ledigt eller ej. Skærmen er 8” og har et intuitivt interface, som er designet til at passe sammen med Teams. Den kommer med en anti-fingerprint overflade, så fedtfingre på displayet undgås. Yealink RoomPanel har et elegant design, som lynhurtigt giver brugerne et overblik over mødelokalets nuværende og fremtidige status.

Ingen ekstra Teams-licens nødvendig

Der er få møderumsskærme på markedet herhjemme der er sat op med Teams, RoomPanel fra Yealink er en af dem. Møder arrangeret i Outlook eller Teams, vil automatisk blive registreret på skærmen, tilhørende det reserveret lokale. Hvis der allerede er tilknyttet en Microsoft Teams licens til mødelokalet, er det ikke nødvendigt at tilkøbe en ny. Room Panel kører bare med på lokalet licens.

Market Manager hos AVC Michael Andersen:

”Hvis man som organisation har valgt at gå med Teams som mødeværktøj, vil jeg klart anbefale dette produkt. Da det vil være let at integrere med den eksisterende AV-løsning, men også fordi medarbejderne allerede er bekendt med brugerfladen.”

Fleksibel montage og let fjernstyring

Monteringen er let og fleksibel, og kan lade sig gøre på de fleste overflader herunder; beton, træ, mursten, glas, etc. Yealink tilbyder to slags beslag; et der tilter og et der hænger lige, så flest mulige præferencer kan blive mødt. Der er både mulighed for PoE og DC powertilslutning, samtidig er det let at overvåge, styre og diagnosticere skærmene igennem Microsoft Teams Admin Center eller Yealink Management Cloud Service.

Download produktbladet som pdf her.

Du kan læse mere om Yealink RoomPanel her eller tjek den ud på vores webshop her. Du er også meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere her.

Se en videopræsentation her