Bornholms Regionskommune opdaterer byrådssalen

Bornholms Regionskommune – sneak peek

Sneak peek på lækre AV-løsninger til Bornholms byrådssal

AVC leverer lækkerier til Bornholm – kvalitetsløsninger, der tilbyder byrådsmedlemmerne bl.a. et godt overblik over talerlister, dagsorden og afstemning via en projektor- og to skærmløsninger, der er placeret inde i salen samt en 80’’ skærmløsning, der er placeret i den tilhørende foyer.

Byrådsmedlemmerne får en super lydoplevelse med de mange loftshøjtalere og kvalitetsmikrofoner, der gengiver klar talelyd. Derudover får de mulighed for at deltage i afstemninger via konferencemikrofonerne, der er placeret ved det enkelte byrådsmedlems plads.

Ydermere kan der nævnes, at borgmesteren og sekretæren via en touchskærm får fuld kontrol over ikke kun AV-udstyret fra deres plads, men med AVCs møde- og byrådssoftware -AVC Meet- får de også mulighed for styring af talerliste, dagsorden, tildeling af taletid, streaming af møderne online og meget mere – med blot et enkelt tryk på touchskærmen. Alt i alt en super lækker løsning!

Et stort tak til Bornholms Regionskommune for opgaven og det gode samarbejde. Vi ser frem til et fortsat, og forhåbentligt langvarigt, samarbejde.

Hent inspiration her – klik og se

Furesø Rådhus

Furesø Rådhus

Fleksibel multisal
Skærmvæggen er lysstærk og giver et godt overblik

Byrådssalen i Vejle

Custom-made AV-løsninger der skaber samhørighed
Bosch Konferencesystem med svanehals mikrofoner

Regionsrådssalen i Aalborg

En opgraderet regionsrådssal
Efter et problemfyldt forløb med en allerede leveret AV-løsning valgte Egedal kommune at sadle om og istedet indgå i dialog med AVC

Egedal Kommunes byrådssal

En byrådssal med fuldautomatisk mødestyring
Hjørring Kommunes byrådssal er et imponerende syn. Den indbyggede skærmløsning der er monteret i loftet kan hæves og sænkes efter behov.

Hjørring Kommunes Rådhus

Byrådssoftware og trådløs vidensdeling

Regionsrådssalen i Viborg

En fuldautomatisk byrådssal