Neets UniForm – Rumstyring i dansk design

Få fuld kontrol over dit AV-udstyr med Neets

Neets lancerer en ny generation af paneler, Neets Control UniForm, et meget kompakt AV-kontrolsystem. Det nye panel kommer med e-ink labelteknologi, så du kan navngive knapperne uden at skulle bruge papir. Designet er minimalistisk og har rødder i den danske designtradition. Med Neets Control UniForm vil du kunne styre hele din AV-løsning fra et enkelt trykpanel. Få kontrol over projektor, lærred, højttalere og meget andet – du bestemmer helt selv, hvad knapperne skal styre.

Nyttige og brugervenlige funktioner

Neets Control UniForm skaber en ensartet brugeroplevelse, der giver fuld kontrol over AV-udstyret uanset hvilket AV-udstyr, det enkelte mødelokale indeholder. Kontrolpanelet UniForm har PoE (Power over Ethernet), så den ikke skal bruge en separat strømforsyning og derved sparer man et kabel. Det er et kompakt betjeningspanel med rig mulighed for tilpasning, således det kan tilpasses netop dine behov. 2,7” displayet med høj kontrast og e-ink sikrer en glat, intuitiv og brugervenlig oplevelse. Det har fri konfiguration af trykknapper, hvilket muliggør et ensartet AV-styringsinterface i alle mødelokaler. Panelet kan tilpasses og konfigureres med op til 8 funktionaliteter.

Lækkert Dansk design

Det danske design, der udover at være elegant, sikrer en synlighed, så den er let at finde. Designet gør også, at den kan vægmonteres på to forskellige måder. Enten med Wall Bracket så panelet hælder skråt væk fra væggen, hvilket især passer godt hvis det skal monteres lavt, eller med den klassiske Retro Fit Plate så panelet sidder helt ind til væggen.

Se hvor nemt betjening kan gøres med et Neets panel

Er du mere til touch end tryk?

Med et touchpanel fra Neets kan du sætte dit eget præg på designet, da det kan tilpasses så det matcher virksomhedens udtryk med logo og farver. Læs mere om touchpanelerne fra Neets her. Du kan også se hvordan EDC har forøget produktiviteten ved hjælp af en løsning med 7” touchpaneler.

Yderligere info

Ønsker du mere info omkring Neets kontrolpaneler, og hvilke løsninger indenfor rumstyring der bedst passer til din virksomhed? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ringer også gerne til dig, du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os. Du kan også tage et kig, på vores kampagne for Neets UniForm og Touch.