Cisco Webex Room Kit-serien

Smarte og brugervenlige løsninger til mødelokaler i alle størrelser.

Et mangfoldigt marked

Behovet for videomøder i god kvalitet og med et højt sikkerhedsniveau når der deles data medvirker til, at videokonference stadig vinder frem. Markedet har aldrig været så mangfoldigt som nu, interessen for videokonference vokser. De store udbydere på videokonference er bl.a. Cisco, Polycom og Crestron. Cisco er en af de større udbydere på markedet blandt andet grundet deres Room Kit-serie.

Intelligent videokonference

De diskrete kameraer sørger automatisk for den ideelle kameravinkel. De har aktiv lydtracking, så taleren altid vil være i fokus. Systemet sørger også for, at dæmpe eventuel baggrundsstøj, så lyden går igennem klart og tydeligt. Cisco Webex Room Kit-serien er udstyret med censorer, så udstyret tænder, når du træder ind i lokalet. Du kan bruge dine personlige enheder, så som telefon og tablet, til at styre systemet.

Touch 10 panelet medfølger som standard, når man køber en Room Kit-løsning. Det er en kæmpe fordel, da det giver en langt bedre brugeroplevelse, og er en stor hjælp, når man f.eks. kalder op til virtuelle møderum. Ud over panelet Touch 10 har Cisco også lavet en app, der giver brugeren fuld kontrol med mobilen.

Intelligente rum

Intelligent videokonference understøtter intelligente rum. Cisco Webex Room kan tælle deltagerne i lokalet og levere analyser over brug og resurseoptimering. Med den rette skærm kan du se dit indhold i 4k og dele det via kablet eller trådløs forbindelse. Systemerne i serien kan supporterer op til tre skærme, så du kan vise indhold fra forskellige kilder og stadig bevare overblikket og den tætte kontakt under videokonferencen.

Med eller uden skærm

Overvejer du at investere i et videokonferencesystem, kan du med fordel kigge Ciscos vej. Ciscos Room Kit kommer i fire forskellige udgaver Room Kit Mini, Room Kit, Room Kit Plus og Room Kit Pro. Hvilken udgave du bør vælge afhænger af lokalets størrelse.

Du har også mulighed for at vælge helt færdige løsninger, hvor der følger en eller flere skærme med i et fuldt integreret system. Her kan du få Cisco Webex Room 55” Single eller Dual, alt efter om du ønsker en eller to 55” skærme integreret i systemet. Til de lidt større lokaler findes Cisco Webex Room 70” G2, hvor du ligesom med 55’eren har mulighed for, at vælge mellem en eller to skærme denne gang på 70”.

Se mere om Ciscos videokonferenceløsninger i videoen nedenfor. Løsninger der dækker alt fra små og op til store mødelokaler, auditorier m.v.

Find inspiration

Følgende har valgt videokonference, som en del af deres AV-løsning: Jyske BankOrbiconVejdirektoratetHotel Hans Egede.

Vi har langt flere cases i porteføljen og mange års erfaring i rygsækken, så ønsker du mere information omkring videokonference, er du altid velkommen til at kontakte os på 8870 7171 – naturligvis helt uforpligtende. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.