Microsoft Teams Rooms

AVC er officiel Microsoft Meeting Room Partner.

Med Microsoft Teams og tilhørende enheder, kan du gøre hvilket som helst rum til et brugervenligt og inkluderende mødelokale, hvor alle kan deltage, også langvejs fra.

Det er stadig populært at arbejde hjemmefra, hvilket gør at man på de hybride arbejdspladser, i høj grad, har et behov for sikre sig at de hjemmearbejdende kan deltage og føle sig inkluderede i møder, på samme niveau, som hvis de var til stede fysisk. Hvordan sikres så det?

Med Microsoft Teams Rooms kan du gøre alle rum til brugervenligt collab- og mødelokale, hvor alle har en plads ved bordet og fuldt ud deltage, hvor end de måtte befinde sig. Teams Rooms er gennemtænkte og designet med henblik på at være brugervenlige, inkluderende, fleksible og sikre.

Let at bruge

Et Teams Room leverer den genkendelige Teams-oplevelse, der er designet til at understøtte let og problemfrit samarbejde.

Inkluderende

Et Teams Room giver mulighed for at kunne inkludere medarbejdere i interaktive møder selvom, de arbejder hjemmefra eller er på farten.

Fleksibilitet

Der findes en bred af vifte af Teams-Certificerede produkter, hvilket gør at alle lokaler uanset størrelse, form eller indretning kan laves til et collab-møderum.

Sikkerhed og styring

Sørg for at udstyret er stabilt og opdateret med de mange kontrolmuligheder.

Vil du høre mere om mulighederne indenfor Microsoft Teams Rooms. er du meget velkommen til at kontakte os.