Adobe udfaser Flash

Ved udgangen af 2020 vil Flash udfases

Til info, skal vi meddele at Adobe har valgt at udfase Flash support fra webbrowsere ved udgangen af 2020. Dette betyder i praksis at stort set alle webbrowsere fra slutningen af 2020 ikke længere understøtter Flash, herunder Edge, Chrome, Internet Explorer, Firefox m. flere. Du kan læse mere om det her.

Da Crestron benytter Flash, i deres Web Xpanel, vil det påvirke brugere af denne løsning.

Crestron arbejder pt. på en konvertering af denne løsning. Det bliver iflg. Crestron, sådan at når Web Xpanel forsøges åbnet, vil der i stedet komme en side med links til at downloade en applikation. Når link af brugeren benyttes, vil det selvsamme layout som brugeren kender i stedet for at åbne inde i selve browseren, åbne i et program der benytter Adobe Air (applikationen). Adobe Air understøtter stadig flash. Crestron sikrer konverteringen af webversionen til Adobe Air versionen.

Før denne nye side med links kan vises i stedet for den oprindelige startside, kræver det en konvertering af layoutet. Der kan også være andre løsningsmuligheder alt efter hvilket system du/I har. Såfremt du i dag bruger Crestron Web Xpanel eller du benytter Crestron Fusion, kontakt da AVC så vi sammen kan finde den rigtige løsning til jer, du kan også anmode om en opringning her.