Tre gode lydløsninger

Her tre bud på lydløsninger der dækker vidt forskellige behov, men som på hver deres måde kan bidrage med kvalitet, funktionalitet og æstetik.

Den sjove – AcoustaScape, til lyd på udendørsareler

AcoustaScapes landscape-modeller giver dig mulighed for at få udendørs lyd i høj kvalitet. De er designet således, at de ikke springer i øjnene ved en tur igennem haven, og du vælger selv, om de skal graves ned eller hænges op. Et standardsæt der kommer med fire 4” højttalere og en 8” subwoofer dækker et område på 250 kvadratmeter, hvis haven er større kan det let suppleres op, med ekstra sæt af højttalere.

Læs mere om Acousta-Scape.

Den lækre – Genelec, lyd i et unikt look eller til AV over IP

Genelec er hoppet med på AV over IP bølgen med deres nye Smart IP højttaler. Højttalerne kan integreres i AV over IP systemer, så mulighederne for større og mere komplicerede designs nu er mere og lettere tilgængelige end tidligere, så du som kunde kan tillade dig, at tænke og drømme større.

Læs mere om Smart IP fra Genelec.

4000 og 8000 serien fra Genelec giver dig mulighed for at give dine højttalere et helt unikt udtryk. Du kan vælge mellem 120 forskellige farver eller endda få trykt firmalogo på højttalerne, så de matcher din virksomheds æstetisk udtryk. Mekanikken i dem fejler heller ikke noget, de leverer en førstegrads kvalitetslyd samtidig med en høj pålidelighed.

Læs mere om 4000 og 8000  fra Genelec.

Den ultimative – Kling & Freitag Vida, high-end løsning i allerhøjeste kvalitet

Vida er designet til at lyde natulig med en høj grad af klarhed. Den fleksible signalproces, hvilket gør det nemt at opnå high-end resultater.

Hovedattraktionen i Kling & Freitags højttalere-serie Vida er en 48-kanals signalprocessor, som er bygget på en kraftig FPGA. Den er brugt i alle Vida-modeller og skaber grobunden for kvaliteten i dem. Den er ansvarlig for den gode tone og sørger for, at højttalerne er kraftfulde nok til deres imponerende performance.

AV-arkitekt Morten Boelskifte udtaler:

”Kling & Freitag er blandt de allerbedste, når det kommer til højttalere. De har lavet en modulopbygget søjlehøjttaler, der lyder på niveau med et større PA-system. De har skabt en ny måde, at fortolke lyd på som ingen andre er i nærheden af. Jeg er meget begejstret for lyden, den forekommer meget klar og ganske naturlig”.

Læs mere om Kling & Freitag Vida.

Nysgerrig på mere info om lyd?

Skulle en af tre ovenstående løsninger have vækket din nysgerrighed, er du meget velkommen til at kontakte os.