Projektafdelingen i AVC

Projektafdelingen i AVC, er der hvor de større AV-løsninger bliver designet, visualiseret på tegnebrættet og guidet i mål – med sikkerhed for at tidsplanen holder, og kvaliteten er som aftalt. Projektafdelingen består af en projektchef, en AV-arkitekt og fem projektledere der er fordelt på vores to afdelinger i Horsens og Brøndby. De kommer med forskellige elektronikfaglige baggrunde, og medbringer passionen for kommunikationsløsninger og for den teknologi der understøtter designet.

Kreativitet og ekspertise

Det er er i projektafdelingen hvor kreativiteten for alvor får lov til at flyve – dog hele tiden med udgangspunkt i kundens behov. Målet er at opnå den rette balance mellem æstetik, brugervenlighed, funktionalitet.

I vores projektafdeling sidder nogle af vores skarpeste eksperter i AV. Nogle ved mere om lyd i forskellige miljøer – biografer, sportsanlæg, foyer, bestyrelseslokaler mm., andre er skarpere på billeder – hvor høj en opløsning skal være, samt det niveau af lysstyrke der kræves for at billedet bliver klart og tydeligt uanset de fysiske rammer og mængden af lys der kommer fra lamper og vinduer. Det er også i projektafdelingen, at løsningerne ”smelter sammen” via rumstyrring, betjeningspaneler. Således at den perfekte lyd forenes med det lækre billede – og brugeren af rummet, har oplevelsen af at benytte professionelle kommunikationsløsninger der hænger sammen.

God ide at inddrage projektafdelingen tidligt

Hvis du som kunde ønsker en større AV-løsning, vil en sælger typisk inddrage en projektleder forholdsvis tidligt i processen. Du vil på et eller flere møder kunne fortælle om dine behov og præferencer til løsningen, som en projektleder tager med i designet, når det gælder produktvalg og funktionalitet. Når alle dele af projektet er godkendt, herunder; design, produktvalg, funktionaliteter og pris, er det projektlederens job at guide implementeringen sikkert i mål. Det vil sige at projektlederen står for installationen og kommunikationen med teknikerne og eventuelt kundens teknisk ansvarlige. Når løsningen er færdigmonteret vil det blive kvalitetskontrolleret af projektlederen, så alt i overleveringen er i overensstemmelse med det oprindeligt aftalt. Og skulle det vise sig ikke at være tilfældet, korrigere projektlederen leverancen til det aftalte. Og projektet bliver ikke anset som værende færdigt udført, før du som kunde er tilfreds.

Ved større byggeprojekter anbefales det at trække på vores projektafdelingen ekspertise allerede i planlægningsfasen. På den måde sikres det, at der bliver taget højde for AV-tekniske udfordringer i byggeriet, og at AV-løsninger integreres bedst muligt, så også bygningens æstetiske og arkitektoniske udtryk respekteres og bevares.