Kommentar fra direktøren

Den første 1. juni i år, blev AVC A/S købt af Ricoh Inc.

Tidligere på måneden blev AVC en del af Ricoh familien, og det var et bevidst og meget målrettet valg fra AVCs og Ricohs side, der handlede om at forene sine styrker, få adgang til hinandens teknologiske knowhow og derved styrke muligheden for at tilbyde marked digital kommunikation fra øverste hylde.

I dag kan man som AV-integrator vælge én af to strategier – Enten tilbyder man sine kunder simpel hardware med minimal funktionalitet – som kunden i princippet selv kan installere og skifte ud, idet kompleksiteten og kvaliteten ikke stiller krav til professionel assistance. Eller man kan som AVC og Ricoh tilbyde sine kunder en avancerede kommunikationsplatform, der er med til at sikre den digitale dialog internt og eksternt – og som understøtter gode resultater, udvikling og dermed en merværdi for kunderne.

AVC tilhører, og har altid tilhørt, den sidste kategori. Og når vi som AV-integrator skal designe løsninger til vores kunder, der indeholder det bedste som den audiovisuelle branche kan tilbyde af kommunikations- og dialog værktøjer – skal vi kende til (og være ”first mover” på) essentielle teknologiske områder der ikke kun er AV, men også IT, software og netværksudvikling.

Samarbejdet med Ricohs organisation efter opkøbet, vil give AVC adgang til et stort verdensomspændende netværk på AV-installation og viden på disse AV komplimentærer fagområdet – så det var derfor ikke et vanskeligt valg, at indgå i dialogen omkring et samarbejde Ricoh. Og meget hurtigt var der en fælles forståelse for, at vi naturligvis skulle forene vores forretninger, og derved også i fremtiden være en fortrukken samarbejdspartner for danske organisationer, offentlige institutioner og dansk erhvervsliv. AVC, Ricoh og vores kunder – går en god fremtid i møde.

Niels Bull, adm. direktør AVC

Læs pressemeddelesen her.