Unite Tour Guide System

Unite er et unikt trådløst kommunikationssystem. Unite forbinder mennesker og gør det let for folk at interagere og kommunikere med hinanden. Systemet kan bruges ifm. rundvisninger på f.eks. messer, museer eller ved konferencer, hvor der er brug for simultantolkning m. m. Denne digitale platform åbner for nye muligheder så som 2-vejs kommunikation. Hermed skaber den en bedre dialog og en bedre interaktion mellem mennesker uanset, hvordan de ønsker at kommunikere under en fremvisning, en præsentation eller et foredrag.

Du skal ikke bekymre dig om frekvenser, da systemet automatisk kontrollerer og enkrypterer transmissionen. Hvis du skal have flere grupper på tour samtidig, er det hellere ikke noget problem, da kontrollen over transmissionen gør, at op til 32 grupper kan være på samtidigt.

Dialog fremfor monolog

Interaktive ture er en mulighed det skyldes, at Unite RP-T har en TalkBack funktion, så tovejskommunikation kan lade sig gøre. Det er også muligt at tilføje flere guider til en tur, da systemet gør det muligt at have flere talere på samtidigt.

Systemet indeholder:

10 stk. Unite RP. (Modtagerenheder)

1 stk. Unite TP. (Transmitter)

1 stk. Unite TG H56. (Headset til transmitter)

1 stk. Unite ladekuffert til 24 enheder.

1 stk. Unite RP-T digital lommemodtager med TalkBack.

Se vores øvrige udvalg af mikrofoner og hovedtelefoner i webshoppen.

Ønsker du en pris?

Kontakt os for opdaterede priser. Dette er en udgået kampagne, men vi leverer stadig denne type løsninger.

Få inspiration – klik og se

gigthospitalet av
Et meget avancerede setup

Kirurgiklinik

Visuel dialog
© Copyright - 2022 - AVC A/S