Folkene bag AVC – Har du mødt Søren?

Vi sætter ansigt på AVC.

Folkene bag AVC er med til at gøre virksomheden til en af landets førende leverandører indenfor professionelle AV-løsninger i høj kvalitet. Søren M. Winterberg er en af dem.

Søren er ansat ved AVC som servicechef. Han har været hos AVC i 11 år, og startede som lagermedarbejder og er nu servicechef.

Hvad er din funktion som servicechef?

Jeg tager mig af den daglige ledelse af vores service og installations afdeling i Horsens. Jeg sørger for at sparringen med kunderne, vores projektledere, teknikerne og sælgeren er i orden, så koordineringen og de daglige opgaver bliver afviklet optimalt.

Hvorfor AV?

Jeg startede som lagermedarbejder tilbage i 2008. Det var en periode, hvor jeg rejste meget – bare mig og min rygsæk, så da jeg kom hjem fra en af de ture, skulle jeg finde et arbejde. Da jeg tidligere havde arbejdet med logistik hos en motorcykeldistributør, og altid har haft en interesse for teknik, passede det perfekt.

Hvorfor AVC?

Jeg har været så heldig, at have nogle rigtig gode muligheder for at udvikle mig hos AVC. Den funktion jeg sidder i nu er jo væsentlig anderledes, end den jeg startede i. Tilbage i 2012 begyndte jeg at gå i skole ved siden af arbejdet, og det har jeg mere eller mindre gjort lige siden. Jeg fik lavet en aftale, hvor AVC betaler min skolegang, og jeg så bruger min fritid på skolen. Det har været uddannelse indenfor erhvervsøkonomi, kommunikation og ledelse alt efter, hvad der lige gav mening.

Det er noget, jeg synes, der kendetegner AVC. Hvis man har lyst til at dygtiggøre sig og selv bruge tid og kræfter på det, så bliver man bakket op. Så man har rigtig gode muligheder for at udvikle sig. Det synes jeg er ret fascinerende, nu hvor virksomheden ikke er større.

Jeg er glad for de stærke relationer, vi har internt i virksomheden. Det tror jeg er med til at gøre, at vi lykkes med rigtig mange ting. Det, at vi er villige til at gå den ekstra mil for hinanden, og langt hen ad vejen har forståelse for hinandens roller. Alt efter om man arbejder som f.eks. sælger eller tekniker, så er arbejdsopgaverne og de udfordringer, man møder i hverdagen meget forskellige. Men når man deler de samme grundlæggende værdier og ved hvad AVC står for, så når man altid i mål sammen til sidst. Det synes jeg faktisk, vi er rigtig gode til.

Hvad driver dig?

Jeg har altid været fascineret af processer og systemer, og at arbejde med optimering af dem – at få skabt nogle rammer, hvor alle yder deres bedste, og alle ressourcer bliver udnyttet bedst muligt. Efter jeg fik ledelsesansvar, har jeg haft mulighed for at arbejde mere med samspillet imellem afdelingerne og virksomheden som helhed, og det driver mig virkelig – at kunne se hvad folk kan udrette, når de løfter i flok.

Udover min egen udvikling kan jeg rigtig godt lide at opleve, når andre udvikler sig og får succes med deres udfordringer i hverdagen. At kunne være med til at skabe nogen gode rammer for, at man som medarbejder kan udvikle sig fagligt og personligt – det synes jeg er rigtig spændende.

Hvordan vil du beskrive dig selv?

Jeg er god til at have mange bolde i luften. Jeg mister sjældent overblikket, selvom der kommer uforudsete ting ind i programmet. Jeg har et roligt sind, og jeg kommer sjældent op i det røde felt. Det tror jeg er en fordel i en til tider hektisk hverdag, hvor man er nødt til at kunne tage en dyb indånding og finde ud af, hvordan vi kommer videre. Jeg nærer stor tillid til folk omkring mig, og jeg tror på, at andre kan og gør deres bedste, i det de laver. Tillid betyder meget for mig. Jeg motiveres selv meget af, at andre har tillid til mig, og det jeg gør. Den følelse er vigtig for mig at kunne give til andre omkring mig. Så bliver man et gladere menneske der tror på sig selv, og i sidste ende yder det mere for AVC.

HOS AVC ER DIN LØSNING I SIKRE HÆNDER

Mangler du rådgivning? Så kontakt os og få en uforpligtende snak.

 

Erfaring

AVC er et af landets første AV-firmaer. Vi er landsdækkende, og med mere end 50 års erfaring og 60 engagerede medarbejdere tilbyder vi Danmarks bedste og mest erfarne service- og installationsteam. Mød hele teamet, der gør os til en af landets førende AV-leverandører.

Værdier

Med værdier som begejstring, ansvarsbevidsthed, innovation, kommunikation, vedholdenhed samt omhu og dyb respekt for vores kunder har vi skabt et renommé som værende en stærk og troværdig samarbejdspartner. Vi gør det vi er bedst til – og har gjort det længe!

Kompetencer

AVC har fokus på udvikling og videreuddannelse. Vi har derfor også nogle af landets bedste programmører, montører og projektledere, der i samarbejde med vores erfarne konsulenter leverer gennemtestede og brugervenlige AV-løsninger i alle størrelsesordner.