Clic

Indret dit mødelokale med stil

Clic er en god mulighed for æstetikerne, der med det stilrene Clic-system, kan indrette mødelokaler eller andre rum og miljøer der er prægede af AV-udstyr.

Møbel-systemet er til dig der gerne vil have at AV-udstyret træder i baggrunden visuelt, men samtidig gerne vil have at det er let tilgængeligt og uden der bliver gået på kompromis med det flotte billede og den gode lyd. I et Clic-system kan der indgå kabler, højttalere, subwoofere, projektorer og alt andet du mener forstyrrer visuelt – det bliver alt sammen skjult af dansk møbeldesign, når det er bedst.

Produktion i Danmark og mange valgmuligheder

Clic produceres på ordre i Danmark med en leveringstid på omkring 3 uger. Der er 67 modeller i alt, så der er gode chancer for at finde noget der passer til jeres mødelokale og behov. Samlingerne er skjulte og lakeringen er flot og slidstærk. Du kan vælge mellem to forskellige slags finér: Eg og valnød. Der er låger i træ men også i stof, hvis det skal være muligt at betjene udstyr via en remote i gennem lågerne eller gemme spillende højttalere. Trælågerne kommer i hvid, sort, grå og lysegrå mens stoflågerne kommer i 16 forskellige farver.

Vil du høre mere om Clic og dine mulighederne, kan du kontakte os her ellers kan du læse mere her.