Synexis Teleslynge fra beyerdynamic

Teleslyngen – et bygningsreglementeret lovkrav

Budget- og brugervenlig løsning fra beyerdynamic

Det behøver ikke at slå bunden ud af budgettet hvis teleslyngen ikke blev integreret i lokalet eller tænkt ind i projekteringsfasen! Der findes en både budget- og brugervenlig måde at udbedre manglen på – og der er flere fordele at hente!

Ved du…

• At der iflg. Bygningsreglementet skal forefindes teleslyngesystem til hjælp for hørehandicappede i alle lokaler, der er indrettet til fælles aktiviteter. Således er omfattet f.eks. forsamlingshuse, kirker, biografer, biblioteker, aulaer og koncertsale m.v. som er offentligt tilgængelige for publikum?
• At eftermontering af teleslyngesystem i lokaler, der i projekteringsfasen ikke er forberedt for dette, kan være en særdeles bekostelig og besværlig affære?
• At der findes en både budget-og brugervenlig måde at leve op til kravet om teleslynge?

En fornuftig løsning

En personlig teleslynge sammen med en lommemodtager, som trådløst modtager signal fra lokalets lydsystem giver høreapparatbrugeren det fulde udbytte af begivenhedens lydside. Op til 7 forskellige Synexissystemer kan arbejde samtidigt uden at påvirke hinanden og derved undgås den overhøring mellem tilstødende lokaler, som er en udfordring med traditionelle teleslynger. En anden fordel er, at risikoen for indstråling på elektriske musikinstrumenters pick-ups, som med almindelig teleslynge, er elimineret med teleslyngesystemet Synexis fra beyerdynamic.

Dansk distributør af Beyerdynamic

Vi forhandler hele det professionelle sortiment fra beyerdynamic, og finder du ikke lige det du søger her, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ønsker du en pris?

Kontakt os for opdaterede priser. Dette er en udgået kampagne, men vi leverer stadig denne type løsninger.

Find inspiration her – klik og se

Brønshøj Sognehus
Samsung skærme
AV-løsninger i Skovby Kirke

Skovby Kirke

Med de nye skærme har alle fået et godt udsyn
© Copyright - 2022 - AVC A/S