Et mangfoldigt marked

De sidste år har der været megen fokus på Skype for Business. Mange forudsagde, at markedet for videokonference ville blive overhalet af Skype for Business – men virkeligheden er en anden.

Behovet for videomøder i god kvalitet og med et højt sikkerhedsniveau i forbindelse med deling af data gør, at videokonference stadig vinder frem. Markedet har aldrig været så mangfoldigt som nu, og i Q4 var interessen for videokonference større end nogensinde. De store udbydere på videokonference er bl.a. Cisco, Polycom og Lifesize, og blandt dem er Cisco langt den største udbyder.

Intuitive brugerflader

I Q4 lancerede Cisco en ny serie: Cisco Spark Room Kit og Cisco Spark Room Kit Plus, som de bærende modeller. Begge modeller har ­med deres touch 10-panel­­ langt mere intuitive brugerflader, der erstatter tidligere fjernbetjeninger. Ydermere har de bl.a. kameratracking, der følger den talende, og dermed øger fokus på vedkommende. De kan vurdere antallet af personer i lokalet og tilpasse zoom automatisk, og sidst men ikke mindst tilbyder de en langt bedre lyd via de indbyggede højtalere. De sidste års udvikling af skærme med indbyggede højttalere har ikke gjort noget godt for lyden, men det klarer de nye Room Kit-løsninger med bravur.


Touch 10 panelet medfølger som standard, når man køber en Room Kit-løsning. Det er en kæmpe fordel, da det giver en langt bedre brugeroplevelse, og er en stor hjælp, når man f.eks. kalder op til virtuelle møderum. Ud over panelet Touch 10 har Cisco også lavet en app, der giver brugeren fuld kontrol med mobilen.

Room Kit-serien dækker alt fra små og op til store mødelokaler, auditorier m.v.

Lad dig inspirere af vores cases. Følgende har valgt videokonference, som en del af deres Av-løsning: Jyske Bank, Orbicon, Vejdirektoratet, Rigshospitalets Hjertemedicinsk Klinik.

Se evt. også kampagnen på Crestron Mercury, der ligeledes tilbyder en brugervenlig løsning til mødelokalet.

Vi har langt flere cases i porteføljen og mange års erfaring i rygsækken, så ønsker du mere information omkring videokonference er du altid velkommen til at kontakte os på 7562 4577 (Jylland og Fyn) eller 4362 4777 (Sjælland) – naturligvis helt uforpligtende. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.

De bruger videokonference – klik og se hvordan

Et meget avancerede setup

Kirurgiklinik

Fjernundervisning med 2-vejs kommunikation
Hans Egede "stedet" for møder i Nuuk

Hotel Hans Egede

Kvalitetsløsninger og effektiv service & support
Nature Energy elegante AV-løsninger

Nature Energy

Intuitive og elegante mødelokaler
Ifm. udvidelse af eget domicil fik SKOV brug for nye AV-løsninger

SKOV

Trådløs præsentation og nye muligheder
De digitale skilte fænger de forbipasserende

Jyske Bank

Digitale skilte, videokonference og brugervenlighed i top

Orbicon

Brugervenlige mødelokaler til Skype for Business
Der er lagt stor vægt på lyd, billede samt brugeroplevelse - og brugerne er imponerede

Vejdirektoratet

Videokonference i høj kvalitet
Samarbejdet foregår via videokonference. En Crestron-matrix sørger for at indholdet bliver bliver delt på kryds og tværs af skærmene og sender samtidig også indholdet til videokonferencens øvrige deltagere.

Rigshospitalets Hjertemedicinsk Klinik

Et konferencelokale gearet til samarbejde
Visuel dialog

Kalundborg Sundheds- og Akuthus

Nye samarbejdsmuligheder
Hjørring Kommunes byrådssal er et imponerende syn. Den indbyggede skærmløsning der er monteret i loftet kan hæves og sænkes efter behov.

Hjørring Kommunes Rådhus

Byrådssoftware og trådløs vidensdeling
Aarhus Universitets auditoriehus indeholder 5 individuelle auditorier, der alle kan kobles sammen på billed- og lydsiden

Aarhus Universitet - Auditoriehuset

AV der skaber sammenhæng & overblik