Videokonference udbredes, og brugeroplevelsen er i fokus mere end nogensinde

Et mangfoldigt marked

De sidste år har der været megen fokus på Skype for Business. Mange forudsagde, at markedet for videokonference ville blive overhalet af Skype for Business – men virkeligheden er en anden.

Behovet for videomøder i god kvalitet og med et højt sikkerhedsniveau i forbindelse med deling af data gør, at videokonference stadig vinder frem. Markedet har aldrig været så mangfoldigt som nu, og i Q4 var interessen for videokonference større end nogensinde. De store udbydere på videokonference er bl.a. Cisco, Polycom og Lifesize, og blandt dem er Cisco langt den største udbyder.

Intuitive brugerflader

I Q4 lancerede Cisco en ny serie: Cisco Spark Room Kit og Cisco Spark Room Kit Plus, som de bærende modeller. Begge modeller har ­med deres touch 10-panel­­ langt mere intuitive brugerflader, der erstatter tidligere fjernbetjeninger. Ydermere har de bl.a. kameratracking, der følger den talende, og dermed øger fokus på vedkommende. De kan vurdere antallet af personer i lokalet og tilpasse zoom automatisk, og sidst men ikke mindst tilbyder de en langt bedre lyd via de indbyggede højtalere. De sidste års udvikling af skærme med indbyggede højttalere har ikke gjort noget godt for lyden, men det klarer de nye Room Kit-løsninger med bravur.


Touch 10 panelet medfølger som standard, når man køber en Room Kit-løsning. Det er en kæmpe fordel, da det giver en langt bedre brugeroplevelse, og er en stor hjælp, når man f.eks. kalder op til virtuelle møderum. Ud over panelet Touch 10 har Cisco også lavet en app, der giver brugeren fuld kontrol med mobilen.

Room Kit-serien dækker alt fra små og op til store mødelokaler, auditorier m.v.

Se mere om Cisco Spark Room Kit-serien og dens funktionaliteter i videoen.

Lad dig inspirere af vores cases. Følgende har valgt videokonference, som en del af deres Av-løsning: Jyske Bank, Orbicon, Vejdirektoratet, Rigshospitalets Hjertemedicinsk Klinik.

Se evt. også kampagnen på Crestron Mercury, der ligeledes tilbyder en brugervenlig løsning til mødelokalet.

Vi har langt flere cases i porteføljen og mange års erfaring i rygsækken, så ønsker du mere information omkring videokonference er du altid velkommen til at kontakte os på 7562 4577 (Jylland og Fyn) eller 4362 4777 (Sjælland) – naturligvis helt uforpligtende. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.