Velkommen til nye medarbejdere

Flere nye ansigter i AVC

Siden sidst har vi afsluttet bl.a. Løgstør Bio, DAC – Dansk Arkitektur Center, Founders House og er i skrivende stund på nippet til at afslutte en spændende sag hos DTU. Vi har gang i flere spændende opgaver over hele landet og har ligeledes mange på tegnebrættet. Vi kan derfor med glæde annoncere, at vi har valgt at opruste med yderligere 4 medarbejdere, så vi fortsat kan opretholde vores høje serviceniveau, som vi er værdsatte for.

Vi byder hermed velkommen til

• Rasmus Brushøj – vores nye konsulent i salgsteamet på Sjælland. Rasmus har, med 12 års erfaring i branchen, en bred viden indenfor AV-løsninger og har i de seneste år yderligere tilegnet sig stor viden inden for Digital Signage.

• Jesper Skou Johansen er vores nye Project Manager i teamet på Sjælland. Jesper har 19 års erfaring inden for MI, IT og AV-branchen og vil bidrage med sin store viden og gode struktur i de spændende løsninger han vil koordinere i mål hos vore kunder.

• Michael Fogh er vendt tilbage som Project Manager i teamet i Jylland, og byder igen ind med rådgivning og projekthåndtering på højt niveau. Trods sin unge alder har Michael allerede 12 års erfaring inden for Cinema og AV-branchen. Michael har en dybdegående viden om AV-løsninger og er desuden 100% på hjemmebane i de avancerede biografløsninger.

• Patrick Bjerge Degn – vores nye it-support elev. Patrick startede op i august i vores supportafdeling. Han er pt. i gang med første år af sin 2,5-årige uddannelse og er fuld af gå-på-mod i rette AVC ånd.

Og så er der alle os andre, som du kender – og hvis ikke så kan du finde os her på hjemmesiden under AVCs TEAM. Alle står vi klar til at løse netop din AV-opgave.