Travlhed og nye medarbejdere

Vi opruster med yderligere 10 medarbejdere!

Vi kan med glæde annoncere at der er travlt i AVC. Vi er i gang med mange opgaver over hele landet og vi kan f.eks. nævne multiarenaen Royal Arena i Ørestaden, der åbner i starten af februar 2017 med et brag af en Metallica koncert. Vi arbejder derudover med Jyske Banks filialer – også en opgave der spreder sig over hele landet. Vi har installeret en ny biograf i Gilleleje, vi arbejder med opgaver på Københavns Universitet og meget, meget mere. Vi har således oprustet med yderligere 10 medarbejdere, så vi kan opretholde vores høje serviceniveau, som vi er værdsatte for.

Vi byder hermed velkommen til
• Claus Hvidbjerg – ny administrerende direktør. Claus har taget over for Christian Dannevang, der er blevet AVCs nye Business Development Director.
• Carsten Vandsøe og Martin Søndergaard – 2 nye konsulenter i det jyske og nordjyske.
• Mads Bay Mikkelsen, Kenneth Andersen, Michael Vindt Schmiegelow og Nicolai Pardon – 4 nye teknikere i marken.
• Kevin Stefan Lambaerts og Lone Simonsen – 2 nye i serviceafdelingen. Kevin er certificeret haj til Crestron-programmering og Lone er servicekoordinator.
• Simon W. Rasmussen – ny indkøber i lager- og logistikafdelingen.

Og så er der alle os andre, som du kender – og hvis ikke så kan du finde os her på hjemmesiden under AVCs TEAM. Vi står alle klar til at løse netop din AV-opgave.