Trådløse mikrofoner fra Beyerdynamic

Der er mange interessante fordele ved trådløse mikrofonsystemer. En af de oplagte er den ikke eksisterende spildtid med at trække kabler, en af de mest essentielle er bevægelsesfriheden, som ikke bare er en fordel ved koncerter, men også gør det meget lettere at interagere med publikum ved præsentationer. Mikrofonerne kan variere i udgave alt efter scenarie og præferencer og være enten håndholdte, til at sætte på hoved eller til at klipse på skjorten.

TG 500 – en prisvenlig allroundserie

TG 500 fra Beyerdynamic er en trådløs allroundserie til mindre sceneoptrædener. Uanset om du skal bruge en mikrofon til mindre scener, teaterproduktioner, præsentationer eller taler, kan du med de fem forskellige sæt i TG 500-serien fra Beyerdynamic finde en optimal løsning, der dækker dine behov. Læs mere om serien TG-500-serien.

Se mere her

TG 1000 – en serie der også er til AV over IP

TG 1000 fra Beyerdynamic er -ligesom TG 500- en fleksibel serie, der kan bruges til det meste. TG 1000 kan til gengæld også bruges i større skala. Dual receiveren i serien kommer med Dante™, så det kan integreres i AV over IP systemer og derved kontrolleres igennem det. Den kan bruges med en afstand på op til 300 meter, og den dækker en stor del af frekvensbåndet. Den avancerede digitale encryption gør systemet totalsikkert, ingen uvedkommende vil lytte med. Læs mere om serien TG 1000.

Se mere her

Unite Tourguide System

Unite er et unikt trådløst kommunikationssystem, der gør det let for folk at interagere og kommunikere med hinanden. Det kan bruges til at vise rundt på museer, konferencer hvor der er brug for simultantolkning, m. m. Denne digitale platform åbner for nye muligheder så som 2-vejs kommunikation, og skaber dermed en bedre dialog og en bedre interaktion mellem mennesker uanset, hvordan de ønsker at kommunikere under en fremvisning, en præsentation eller et foredrag. Unite forbinder mennesker over længere distancer, på trods af sprogbarrierer, da det kan bruges til simultantolkning.

Du skal ikke bekymre dig om frekvenser, da systemet automatisk kontrollerer og enkrypterer transmissionen. Hvis du skal have flere grupper på tur samtidig, er det hellere ikke noget problem da kontrollen over transmissionen gør, at op til 32 grupper kan være på samtidigt.

Dialog fremfor monolog

Interaktive ture er en mulighed, det skyldes Unite talkback funktionen, så tovejskommunikation kan lade sig gøre. Det er også muligt at tilføje flere guider til en tur, da systemet gør det muligt at have op til tre talere på samtidigt. Læs mere om Unite Tourguide System.

Se mere her