NEC poster

NEC lancerer ny poster screen

Eksponér din målgruppe for reklamer, informationer eller byd besøgende velkommen i receptionen. Den nye skærm S[quadrat] fra NEC er i posterformat, kan rumme ét eller flere budskaber og leverer i en knivskarp kvalitet.

Indbygget medieafspiller og lang levetid

NEC’s S[quadrat] poster screen leverer et billede i fuld HD-kvalitet og med en lysstyrke på op til 1.500 nit, hvilket gør den 3 gange mere lysstærk end et LCD-display. Indholdet leveres via Wi-Fi eller USB til den indbyggede medieafspiller, der gør det let at distribuere og styre indholdet på skærmen.

Den nye skærm fra NEC er samtidig en langtidssigtet investering. LED-teknologien medvirker til at den har en lang levetid, der er estimeret til at være op til omkring 80.000 timer.

Fleksibel placering og strømbesparende

Skærmen er tynd, superlet og fleksibel i forhold til placering. Den kan vægmonteres, hænge frit eller stå frit på gulvet i en lille medfølgende stander.

NEC’s S[quadrat] poster screen er derudover strømbesparende, og har 256 forskellige lysstyrker, som kan indstilles manuelt eller automatisk. Dette gør, at den kan indstilles helt specifikt til netop de forhold, hvor du skulle ønske at skabe blikfang overfor din målgruppe, og samtidig økonomisere mest muligt ift. strømforbrug.

Specifikationer

• Størrelse i cm: 57,2 x 190,2 x 3,5
• Livstid: 80.000 timer med lysstyrke på 50 %
• Kontrast: 4.000 : 1
• Farver: 281 trillioner
• Lysstyrke: 1.500 nit

Mere info?

Ønsker du mere information omkring NEC’s S[quadrat] poster screen er du altid velkommen til at kontakte os på +45 8870 7171 – naturligvis helt uforpligtende. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.

Er du nysgerrig på løsninger med digitale skilte og infoskærme, kan du evt. også lade dig inspirere af vores cases så som Jyske Bank, CPH Lufthavne,  Hotel Hans Egede eller Kosmorama Haderslev.