Folkene bag AVC – Har du mødt Rasmus?

Vi sætter ansigt på AVC

Folkene bag AVC er med til at gøre virksomheden til en af landets førende leverandører indenfor professionelle AV-løsninger i høj kvalitet. Rasmus Brushøj er en af dem.

Rasmus er ansat som Key Account Manager. Han har været hos AVC i 1,5 år og i AV-branchen siden 2008.

Hvad er din baggrund?

Jeg er autodidakt, men jeg har taget nogle supplerende fag ved siden af mit arbejde. Jeg har altid været glad for teknik og gadgets, og min nysgerrighed gør, at jeg altid holder mig opdateret med det nyeste indenfor AV. Jeg foretrækker at have hænderne helt nede i løsningerne, i stedet for at bare at læse om dem, derfor tester og afprøver jeg gerne nye løsninger og produkter.

Hvorfor blev det AV-branchen?

Jeg var i restaurationsbranchen, hvor jeg blandt andet boede i London, Canada og Portugal, men på et tidspunkt fik jeg et tilbud om at blive salgstrainee i AV-firmaet, der dengang hed Calamus. Det sprang jeg på, fordi jeg gerne ville arbejde med teknik. Det skal se godt ud, det skal virke og der skal være noget lir.

At produkterne og løsningerne er så spændende, er en af de helt store grunde til hvorfor det blev AV, og det er også derfor jeg er blevet i branchen så længe.

Hvorfor blev det AVC?

Efter min tid som selvstændig, hvor jeg arbejdede med infoskærme, ville jeg gerne prøve noget nyt. Derfor opsøgte jeg en kontakt, som jeg havde i AVC for at høre om mulighederne, og så endte jeg her.

AVC er i branchen, kendt for at have en projekt- og en serviceafdeling med mange tekniske kompetencer, det tiltalte mig meget. At kunne sparre med kollegaer med høj teknisk forståelse og spørge dem til råds gør, at vi i samarbejde kan sammensætte nogle virkelig fede løsninger.

Er der et område indenfor AV, som du ved mere om end andre?

Collaboration er et område jeg har en særlig interesse i. Det er mere end bare videokonference og whiteboards. Hvis du skal dele og arbejde sammen om noget mere kompliceret, avanceret projektledelse eksempelvis, så har du behov for collaboration. Med collaboration menes der, at du kan dele dit arbejde, notere i hinandens dokumenter, have videokonference kørende samtidig, bruge en god touchskærm til at fremme forståelsen osv. Kort sagt, alle samarbejdsværktøjer skal være tilgængelige og helst samtidigt.

Hvilket råd vil du give kunderne i deres bestræbelser efter en optimal AV-løsning?

Find en leverandør som har erfaringen og mulighed for at rådgive indenfor det område du søger, og se investeringen i en AV-løsning som noget langsigtet. I det lange løb kan det klart bedst betale sig, at have fokus på kvaliteten fremfor prisen.

Hvordan vil du beskrive dig selv som person/Key Account Manager/sælger?

Jeg ser mig selv mere som en AV-konsulent/rådgiver end en sælger. Jeg er energisk og nysgerrig på nye løsninger og de muligheder, de kan tilbyde brugerne. Jeg forsøger altid at udfordre mine kunder på deres behov med forskellige løsninger, og gøre løsningen så brugervenlig som muligt.

 

HOS AVC ER DIN LØSNING I SIKRE HÆNDER

Mangler du rådgivning? Så kontakt os og få en uforpligtende snak.

 

Erfaring

AVC er et af landets første AV-firmaer. Vi er landsdækkende, og med mere end 50 års erfaring og 60 engagerede medarbejdere tilbyder vi Danmarks bedste og mest erfarne service- og installationsteam. Mød hele teamet, der gør os til en af landets førende AV-leverandører.

Værdier

Med værdier som begejstring, ansvarsbevidsthed, innovation, kommunikation, vedholdenhed samt omhu og dyb respekt for vores kunder har vi skabt et renommé som værende en stærk og troværdig samarbejdspartner. Vi gør det vi er bedst til – og har gjort det længe!

Kompetencer

AVC har fokus på udvikling og videreuddannelse. Vi har derfor også nogle af landets bedste programmører, montører og projektledere, der i samarbejde med vores erfarne konsulenter leverer gennemtestede og brugervenlige AV-løsninger i alle størrelsesordner.