EB-Z10005U en lysstærk projektor fra Epson

Slutsalg! Epson installationsprojektor

EB-Z10000U, en lysstærk projektor – kun i begrænset antal

10.000 ANSI lumens, WUXGA-opløsning, projicering i portræt- og landskabsformat, installationsvinkel på 360 grader, objektivforskydning, mange kalibreringsmuligheder, HDBaseT-tilslutning m.v. EB-Z10000U er en imponerende og alsidig installationsprojektor.

Lysstyrke og driftssikkerhed i top

Med full HD-opløsning, der stiller skarpt på selv den mindste detalje, og Epsons 3LCD-teknologi, der tilbyder lige højt output for hvidt og farvet lys, sikrer EB-Z10000U dig levende farver og lysstærke billeder i højeste kvalitet – selv i dagslys!

Driftssikkerheden er i top og projektoren er en af Epsons mest lysstærke lampeprojektorer. Den gør et stort indtryk, og er ideel til lokationer, der kræver store projicerede billeder så som auditorier, museer og erhvervsmiljøer.

Utallige installationsmuligheder

EB-Z10000U er en kraftig installationsprojektor, der byder på en alsidig måde at projicere på. Den har en installationsvinkel på 360 grader, kan projicere billeder i såvel portræt- som landskabsformat, har edge blending, superopløsningsfunktionen DICOM SIM, objektivforskydning, udskiftelige objektiver m.v. Projicér på gulvet med en lodret installation, projicér med edge blending på en flade der er 10m bred eller mere, projicér i 3D – mulighederne er utallige!

Ydermere tilbyder EB-Z10000U som option Wi-Fi samt SDI-indgang for ekstra fleksibilitet. Med Wi-fi kan mobile enheder tilsluttes via Iprojection og der kan fremvises trådløst fra laptop, iOs- og Android-enheder.

EB-Z10000U installationsprojektor, hvid model – NU 54.995,-*
* Prisen er ekskl. moms, montering samt levering.

Ønsker du yderligere information om EB-Z10000U fra Epson eller en demo, er du altid velkommen til at kontakte os på 7562 4577 (Jylland og Fyn) eller 4362 4777 (Sjælland) – naturligvis helt uforpligtende. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.

Se vores øvrige udvalg af installationsprojektorer her.

Download kampagnen på EB-Z10000U som pdf her.

Epsons  projektor EB-Z10000U er en effektiv og fleksibel installationsprojektor

Interesseret eller ønsker du et andet tilbud?